Treatment

Ta vare på håret ditt! Nå og da trenger håret litt ekstra pleie. Et behandlings produkt som leave-in conditioner eller hårkurer hjelper håret på rett spor for å gjenvinne sin glans og elastisitet. Hos oss på NordicFeel finner du et stort utvalg av hårkurer for tørt hår, farget hår, hårolje og mer. Se sortimentet nedenfor.


Treatment

Ta vare på håret ditt! Nå og da trenger håret litt ekstra pleie. Et behandlings produkt som leave-in conditioner eller hårkurer hjelper håret på rett spor for å gjenvinne sin glans og elastisitet. Hos oss på NordicFeel finner du et stort utvalg av hårkurer for tørt hår, farget hår, hårolje og mer. Se sortimentet nedenfor.

Vurdering
  • (116)
  • (63)
  • (12)
  • (1)
  • (4)
716 Produkter

Tørt hår

Har du problemer med tørt eller skadet hår? Alle kan lide av tørt hår og til og med hår som normalt er sunt, kan til tider trenge en vitamininjeksjon og ekstra god pleie slik at det føles bra igjen. Her på Nordicfeel finner du førsteklasses hårpleie fra kjente merker som vil hjelpe deg med å komme deg fra tørt, skadet og slitt hår.
Bli kvitt slitt hår med en hårkur
Det kan være mange årsaker til slitt hår, men som regel kan en god og næringsrik hårkur gjøre underverker for slitt eller kjedelig hår. Mange av hårproduktene her på Nordicfeel er både veganske og økologiske som Honey And Hibiscus Hair Reconstructor fra John Masters Organics, noe som gjør dem gunstige for både håret og naturen.
Få hjelp med supertørt hår!
Hvis du har gjentatte problemer, kan du få hjelp til supertørt hår ved å bruke produkter som gir ekstra næring. Style & Repair Oil Booster fra Lernberger Stafsing er en pleiende hårolje som ikke bare gir håret fuktighet, men også tilfører mineraler, vitaminer, antioksidanter og naturlige fettsyrer. Et tips er å blande oljen med en hårkur for å gi ekstra hjelp mot supertørt hår.
Ekstra fuktighet er bra for tørt hår
Den mest effektive måten å behandle tørt hår på er å tilføre mye fuktighet i både hår og hodebunn. Det er både fuktighetsgivende sjampo og balsam, men hvis du vil gi håret ekstra pleie, kan en dypvirkende hårkur gjøre en virkelig forskjell. Deep Repair Masque fra Macadamia reparerer og fukter både tørt og livløst hår.
Hvorfor er håret mitt så tørt?
Noen ganger kan du lure på, hvorfor er håret mitt så tørt? Og hvordan behandle tørt hår på den beste måten? Selv om du vanligvis har sunt hår, er det ikke uvanlig at håret til tider blir tørt og livløst. Spesielt i vintermånedene når temperaturen synker og luften blir kaldere, kan både hår og hodebunn bli tørrere. For å styrke håret og gi det betingelsene for å takle klimastress, er det viktig å regelmessig gi håret pleiebehandlinger.
Gi næring til ekstremt slitt hår med fuktighetsgivende balsam
Når du vasker håret med sjampo, fjerner de aktive ingrediensene i sjampoen smuss og fettavleiringer. Velg derfor en mild, naturlig sjampo som bruker mindre på håret. xxx Masser balsam grundig i hele håret, unntatt hodebunnen, for å behandle ekstremt slitt hår på den beste måten.
Hva er det beste hårpakket for slitt hår?
Det som er det beste håret for slitt hår er selvfølgelig individuelt. Kerasik Reconstruct Intensive Repair Mask fra Goldwell er en hårkur som inneholder keratin, et stoff som bygger opp og styrker hårets kvalitet. Hvis du regelmessig bruker pleiende hårprodukter, vil du gi håret forbedret beskyttelse mot gjentatt tørking. På nordicfeel.no vil du helt sikkert finne det beste hårkuren for slitt hår som passer deg.
Ta vare på deg selv og håret ditt
Det er flere faktorer enn vær og vind som påvirker hårets kvalitet. Røyking, graviditet og søvnmangel har en negativ effekt på hele kroppen, selv på håret ditt. Det er velkjent at langvarig stress også påvirker hvordan hodebunnen føles. Ta vare på hele kroppen din, både kropp og sjel, både du og håret ditt vil føles bra!

Produktet er blitt lagt i handlekurven