Hårføner

Med en hårføner kan du ikke bare tørke håret ditt, du kan også skape volum og krøller. Få følelsen av en salongbehandling hjemme med en god hårføner. I Nordicfeels sortiment finner du blant annet hårføner med trakt, hårføner med diffuser og reiseføner.


Hårføner

Med en hårføner kan du ikke bare tørke håret ditt, du kan også skape volum og krøller. Få følelsen av en salongbehandling hjemme med en god hårføner. I Nordicfeels sortiment finner du blant annet hårføner med trakt, hårføner med diffuser og reiseføner.

Nyheter
 • Siste måned
 • Siste 3 måneder
Merke
 • Amika (2)
 • Babyliss (9)
 • Braun (1)
 • Cera (3)
 • Cloud Nine (2)
 • GA.MA (1)
 • ghd (12)
 • HH Simonsen (4)
 • Remington (13)
Vurdering
 • (8)
 • (7)
 • (4)
47 Produkter

Hvilken hårføner skal jeg kjøpe?

Å velge en hårføner kan være vanskelig, spesielt om du ikke helt vet hva du er ute etter. Er du ofte stresset og bare vil få håret tørt raskest mulig? Eller der du ute etter en føner med diffuser som kan forsterke dine krøller? Dersom du setter pris på luksus da skal du satse på en hårføner fra ghd.

Hvilken hårføner er best?

Å finne en hårføner som passer deg og dine behov kan føles vanskelig, det finnes utrolig mange hårfønere der ute! Er du ute etter en god hårføner som også er stille? Vi har et bredt utvalg av hårfønere av høy kvalitet. For å gjøre det lettere for deg har vi laget en liste med våre favoritter.

Remington hårføner - billig hårføner med høy kvalitet. 

BaByliss hårføner - stille hårføner

OBH Nordica hårføner - hårføner med trakt 

ghd hårføner - luksuriøs hårføner med diffuser 

Hva er en diffuser?

Diffuser er et tilbehør til din hårføner som gjør det mulig å tørke krøllene uten at håret blir krusete. Diffuseren fordeler varmen jevnt i håret og forsterker dine naturlige krøller. Kan brukes til naturlig krøllete hår, naturlig fall eller rett hår for å skape volum.  Her er tre hårfønere med diffuser.

Remington føner med diffuser

GA.MA hårtørker med diffuser

ghd Air hårføner med diffuser 

Hvordan fungerer en hårføner?

Hårfønerens oppgave er å tørke håret raskt og enkelt.  Hver hårføner har sine spesielle funksjoner, det pleier å være 2-3 forskjellige varmetrinn og en “cool-shot”-knapp som gir kaldluft for at håret skal bli kaldere så frisyren holder seg lenger. 

Det finnes hårfønere i mange ulike prisklasser, det som skiller mest fra billigste til dyreste fønere er motoren. Desto sterkere motor, desto raskere blir håret tørt!  

Hvordan bruker man hårføner?

Det finnes mange måter å bruke hårføner på. Alle har sine teknikker, og ingenting er rett eller galt, man får helt enkelt utgå fra det som fungerer best på sitt eget hår. Men det finnes noen ulike triks for den som er ute etter et spesifikt resultat.

Volum med hårføner - for å få volum kan du bøye deg framover, slik at håret henger ned mot gulvet og så er det bare å føne!

Rett ut håret uten å få krusete hår - for å få rett, glatt og glansfullt hår uten krus skal du satse på en hårføner med trakt, slik at luften konsentreres på et mindre område. Føn håret med en rundbørste slik at du får best resultat.

Føn krøllete hår - Om di har krøllete hår kan det være verdt å investere i en hårføner med diffuser. Del opp håret i seksjoner og føn med diffuseren. Ta heller svakere effekt på varmen, for å minimere krusete hår.

Hvor mye sliter hårføneren?

Vi har alle ulike forutsetttinger når det kommer til hår, noen har tynne og fine hårstrå, andra har grovere. Har du blekt håret kan det være ekstra følsomt for slitasje og det finnes noen gode tips for å unngå splitte tupper og tørt hår. 

For å minimere slitasje kan du la håret lufttørke litt før du begynner å føne, har du veldig slitt hår kan du også skru ned varmen for å være ekstra skånsom. 

Reiseføner

Enkel og lett - en reiseføner er såpass liten og nett og du kan ha den i håndbagasjen. Perfekt om du skal ut på tur og vil pakke lett. En reiseføner er ofte sammenleggbar og kan derfor pakkes ned i håndvesken. En liten hårføner er vanskelig å ikke elske! Sjekk ut noen av våre reisefønere nedenfor.

BaByliss reiseføner

ghd reiseføner

Remington reiseføner

Produktet er blitt lagt i handlekurven