Varmeruller

Varmeruller eller heated rollers som det også heter, gir deg myke krøller med fantastisk volum. Keramiske varmeruller varmer raskt opp håret og avkjøler det i rullene. En enkel, skånsom og effektiv måte å krølle håret på!


Varmeruller

Varmeruller eller heated rollers som det også heter, gir deg myke krøller med fantastisk volum. Keramiske varmeruller varmer raskt opp håret og avkjøler det i rullene. En enkel, skånsom og effektiv måte å krølle håret på!

Nyheter
 • Siste måned
 • Siste 3 måneder
Merke
 • Babyliss (1)
 • Bravehead (5)
 • Cloud Nine (1)
 • Remington (2)
Vurdering
 • (1)
9 Produkter

Varmeruller - hvordan gjør man?

Å krølle håret med varmeruller kan virke vanskelig, men det er faktisk en veldig effektiv og skånsom måte å krølle håret på. Hvis du vil minimere risikoen for hårslitasje skal du krølle håret med varmeruller!
Hårrullene varmer raskt opp håret og avkjøler det i rullene. Først når håret har blitt kaldt kan du ta ut varmerullene. 

 1. Sett på varmen.
 2. Påfør stylingprodukter i tørt, rent hår.
 3. Del håret inn i tre seksjoner.
 4. Begynn med å sette opp håret fra ørene og oppover med en spenne slik at du kan jobbe med en mindre seksjon lengst bak. Del deretter seksjonen i midten og rull inn håret i rullen. Fest håret med en hårnål.
 5. Ta ned litt hår fra toppen og gjenta steg 4.
 6. Når rullene er kalde (ca 30-45 minutter) - Spray litt hårspray over hele håret og la tørke før du tar ut rullene.
 7. Børst forsiktig gjennom håret og avslutt med hårspray når du er fornøyd.

Tips for å lykkes med varmeruller
Føn alltid håret så det er tørt, gjerne sammen med en rundbørste så du får ekstra mye volum og glans, samtidig som du minimerer krusete hår. Børst gjennom håret før du begynner å rulle. Start med det øverste håret, lengst opp på hode og jobb deg nedover. Husk alltid å rulle bort fra ansiktet, da blir det finest! Så er det bare å la håret tørke i rullene. 

Keramiske varmeruller
De keramiske hårrullene varmes raskt opp og er skånsomme mot håret. Hårrullene gir volum og krøller. Velg størrelse på rullene etter hvilket resultat du vil ha og lengden på håret. Man kan få store varmeruller for langt hår og mindre ruller som passer best for kort hår. 
Store varmeruller gir fantastisk volum og er perfekt for deg med langt hår som vil ha det perfekte Hollywood-fallet! Store ruller er perfekt å bruke for deg som har langt hår. Du får volum og store krøller på kort tid.
Små varmeruller er best for deg med kortere hår og vil skape krøller med økt volum.

Produktet er blitt lagt i handlekurven