Selvtest

Her finner du graviditetstester og eggløsningstester. Vi har billige graviditetstester fra kjente varemerker som rfsu og Clearblue Tidlige graviditetstester kan gi svar ca 7-10 dager etter befruktning, er du usikker på når unnfangelsen fant sted kan du ta en graviditetstest samme dag som din menstruasjonen skulle ha kommet.

Viser 48 av 10 Artikler
Vis flere produkter

Selvtest

Graviditetstest & Eggløsningstest

For å øke sjansen for å bli gravid så kan du finne du at når du har eggløsning. Hvordan fungerer eggløsningtest? I urinen kan du måle forandringer i det luteiniserende hormonet som frigjøres via hjernens hypofyse. Gjennom dette kan du finne ut av ca hvilke dager du har størst sjanse for å bli gravid. Hos oss på Nordicfeel kan du finne både eggløsningtest, Clearblue graviditettest og RFSU graviditetstest.

Kjøp billige eggløsningtest og øk sjansen for en positiv graviditetstest.
Hvis du ønsker å bli gravid så er en positiv graviditetstest en stor glede. I vår nettbutikk finner du flere tester. Når du lengter etter å bli gravid så vil du ofte vite så fort som mulig. Clearblue tilbyr tidlige graviditetstester der du kan få svar flere dagen før beregnet menstruasjon.

Graviditetstest hvor fort etter samleie kan man prøve?
For at du skal kunne lese av om du har blitt gravid så trenger kroppen å ha produsert hormonet HCG. Det kan du måle i urinen. Du kan ikke gjøre graviditetstest rett etter samleie. Størst sjanse for å få et nøyaktig resultat er om du tester deg tidligst samme dag som din beregnet menstruasjonen.

RFSU graviditetstest brukes også i helsevesenet.
Hos oss kan du finne RFSU graviditetstester i storpack om du vil teste deg ofte. Det blir rimelig og du får mye for pengene. Denne testen er pålitelig og brukes også av jordmødre innen helsevesenet. Du får absolutt best resultatet om du tar testen tidligst den dagen du skal ha menstruasjon. Du får også gratis frakt når du handler over 99 kr.

Lurer du på når du kan ta en graviditetstest?
Når skal man ta en graviditetstest? Egentlig når som helst man tror man er gravid. Dog er det anbefalt at man venter minst to uker etter eggløsning. Du kan finne Clearblue under hudpleie/intim på nordicfeel.no som hjelper deg med en tidlig graviditetstest. Allerede seks dager før beregnet menstruasjonen kan man ta en test. Dog kan du få et tydeligere resultat hvis du venter til dagen etter, men er du ivrig på resultatet har de skapt en test som er ekstra sensitiv for HCG-hormon.

Billige graviditetstester er en fordel
Du vil selvfølgelig finne billige graviditetstester. Vi jobber for at du skal få rimelige produkter, bra service og rask leveranse. Vi har de mest populære og trygge graviditetstestene på markedet. Du kan også kjøpe en 2-pack som gir deg valuta for pengene. Det kan også være bra å ha en ekstra test hjemme når man trenger det.

Clearblue digital graviditetstest har ukeindikator.
Clearblue digital graviditetstest er unik med sin ukeindikator. Her kan resultatet ikke bli misforstått og du også vite hvor mange uker du er på vei. Du kan kjøpe Clearblue digital graviditetstest i en eller dobbelforpakning. Er du ikke gravid står det tydelig på displayet. Fordelen med digitale tester er sikkerheten på resultatet, noe som kan være vanskeligere å tolke med en enklere test. Når du handler hos Nordicfeel lover vi rask leveranse.

RFSU eggeløsningstest er en bra start
Hos oss finner du både RFSU eggløsningtest og Clearblue eggløsningtest. De er forskjellige, men begge har gode fordeler for å øke din sjanser. Hvis du enkelt kjenner når du har eggløsning så tilbyr RFSU multipack testpinner av en enklere variant, mens Clearblue har satset på digital og mer avansert for at du skal kunne sikre tidspunktet på din eggløsning.