Clearblue

Digital Advanced Ovulation Dual Hormone Test

10Ct

Variant

260 kr
Utgått
Fri frakt over 249 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Beskrivelse

Artikkel: 44724

Clearblue Advanced Digital eggløsningtest er den eneste testen som normalt identifiserer 4 eller fler fertile dager, som er perioden du har størst sannsynlighet til å bli gravid.

Ved å pålitelig påvise to viktige fertilitetshormoner, østrogen og luteiniserende hormon, identifiserer testen - akkurat som alle andre eggløsningtest - 2 dager med maksimal fertilitet, men den identifiserer også dager med høy fertilitet før. Dette betyr at du har flere muligheter til å bli gravid - minst dobbelt så mange sammenlignet med andre eggeløsningstester*. Ettersom partnerens sperm kan overleve i kroppen i opptil 5 dager kan du bli gravid ved å ha samleie dagene før eggløsning. Ha samleie på dager med høy og maksimal fertilitet for å maksimere dine sjanser til å bli gravid ved naturlige midler.

Den tydelige digitale skjermen viser en Clearblue-smileyfigur når den har identifisert de beste dagene å bli gravid, slik at du vet når kroppen er klar. Clearblue Digital har vist seg å være 99% pålitelig til å påvise LH-økning.
For å at du skal finne riktig produkt ber vi deg merke at Clearblue Advanced Digital eggløsningtest tidligere het Clearblue Digital eggløsningtest med dobbel hormonindikator.

I en studie av 87 kvinner identifiseres fire eller fler fertile dager i 80% av syklusene der faktiske sykluslengde ble observert(2012).

- Den eneste testen som normal identifiserer 4 eller fler fertile dager - minst dobbelt så mange som andre eggløsningstester.
- Pålitelig påvisning av dine personlige nivåer av 2 viktige fertilitetshormoner.
- Identifiserer ytterligere dager med høy fertilitet, noe som ingen annen test kan og gir deg flere muligheter til å bli gravid.
- Nøyaktig resultat med den unike Clearblue-smileyfiguren som vises på dine fertile dager.
- Kan justeres hver gang du tester i henhold til din unike hormonprofil.
- Over 99% pålitelighet til å oppdage LH-økning.
- Lett å bruke sammenlignet med smale teststriper, i en britisk studie anså 7 av 10 kvinner at smale teststriper ikke var lette å bruke (111 kvinner som brukte og leste av ulike tester).
- Gjenbrukbar avleser og 10 Clearblue eggløsningstestpinner er inkludert.

Bruk:
Før testpinner kommer i kontakt med urinen må pinnen først settes inn i testholderen.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.