Clearblue

Pregnancy Test With Weeks Indicator

1Ct

Variant

118 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Beskrivelse

Artikkel: 44721

Clearblue graviditetstest med uke-indikator er den første og eneste testen som er like pålitelig som en ultralydsundersøkelse av graviditeten*.

Den smarte dobbelsensoren angir ikke bare om du er gravid eller ikke på den digitale skjermen, men forteller også hvor langt du er på vei - uker siden befruktning vises som 1-2, 2-3 eller 3+. Du kan teste 5 dager før uteblitt menstruasjon (noe som er 4 dager før forventet menstruasjon). Ved laboratorietester oppdages 98% av “gravid”-resultater dagen før forventet menstruasjon, 97% oppdages 2 dager før, 90% oppdages 3 dager før og 65% 4 dager før forventet menstruasjon. (* Ukeresultatet var konsekvent med 97% av senere ultralydsundersøkelser). Basert på en studie av 187 kvinner sammenlignet med ultralydsundersøkelse.

- Den første og eneste graviditetstesten som angir hvor mange uker som har hått siden befruktning  – 1–2, 2–3 eller fler enn 3 uker.
- Over 99% pålitelighet til å oppdage graviditeten fra dagen menstruasjonen er forventet.
- Viser tydelige digitale resultat med ordene “Gravid” eller “inte gravid”.
- I en britisk studie anså fler enn 9 av 10 kvinner at det digitale resultatet ga et mer pålitelig resultat en smala teststriper ( i en studie av 111 kvinner i Storbritannia som brukte og leste av ulike typer tester).
- Verdens mest solgte merke (innen graviditets- og fertilitetstester for hjemmebruk)  Basert på internasjonale salgstall i nesten 20 land, samlet med hjelp av uavhengige markedsundersøkelsesdata.
- Enkel å bruke, lett å lese av.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.