Holika Holika

Baby Pet Magic Sheet Mask

Panda

Størrelse

40 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Glød
Glød
Niacinamide
Niacinamide
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra

Beskrivelse

Artikkel: 68650

Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Panda

Dette er den perfekte sheet-maske når huden er i behov av en virkelig revitaliserende løft. Baby Pet Magisk Mask Sheet - Panda inneholder bambusekstrakt som i seg selv er rik på silika, noe som stimulerer hudens kollagen og elastinprodution for en mer ungdommelig glød. Masken inneholder også opplysende niacinamide ingredienser som bidrar til en fin glød og en jevnere hudfarge, samt hyaluronsyre og kiwi ekstrakt

  • Opplysende

  • Vitaliserende

  • Glødgivende

Innhold: 1 sheetmask

Bruk

Påfør etter rens og toner, la sitte i 10-15 minutter, og deretter ta bort og klapp forsiktig inn det resterende serum på huden for maksimal absorpsjon. Unngå kontakt med øynene, og ikke la masken sitte slik at den tørker helt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.