Peter Thomas Roth

Cucumber De-Tox

Hydra Gel Eye Patches 60 Pcs
532 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Fuktighetsgivende
Fuktighetsgivende
Glød
Glød
Tørr
Tørr
Blandingshud
Blandingshud
Fet
Fet
Sensitiv
Sensitiv
Salicylsyra
Salicylsyra
Fine linjer
Fine linjer
Mørke ringer
Mørke ringer

Beskrivelse

Artikkel: 47419
"Flytende-til-Frossen" De-Puffing Eye-Cubes. Et enkelt, men samtidig et revolusjonerende konsept, med frossen agurk, Arnica, Grønn te, Kamille, Aloe, Koffein og Hyaluronsyre i form av en «isbit». Alt pakket i en myk beholder for enkel påføring rundt øyet.

Behandlingen bidrar til å redusere poser, mørke ringer, fine linjer og rynker rundt øyet. Isbitene bidrar til å "vekke" slitne øyne ved å være forfriskende og oppklarende. Samtidig hjelper de å lindre, berolige og lindre, gir næring og fuktighet til hele øyeområdet for et mer ungdommelig utseende.
6 stk 4 ml doser.

Hovedingredienser og effekter:
• Agurkekstrakt - bidrar til å berolige og avgifte den delikate huden rundt øynene.
• Aloe Vera - utvinnet fra aloe vera-planten, et beroligende planteekstrakt kjent for sin evne til å gjøre huden myk og behagelig.
• Arnika - et planteekstrakt kjent for dets helbredende egenskaper, bidrar til å fjerne trøtthetstegn, mørke sirkler og irritasjon.

Passer:
- Alle hudtyper
- Eldre hud
- Mørke ringer
- Rynker
- Hevelse

Bruk:
Før du påføring legg produktet i den tilhørende posen og legg i fryseren i minst 3 timer. Påfør de frosne "De-Puffing Eye-Cubes" på begge øynene så ofte som nødvendig. La produktet virke i ca. 3 minutter på huden, og etterpå klapper inn overfløding produkt. Kan ikke gjenbrukes.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.