Bioeffect

EGF Power Cream

Størrelse

1 487 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Moden
Moden
Tørr
Tørr
Peptider
Peptider
Niacinamide
Niacinamide
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Fine linjer
Fine linjer
Glødløs
Glødløs
Rødhet
Rødhet
Rynker
Rynker

Beskrivelse

Artikkel: 97529
BIOEFFECT EGF Power Cream er en svært avansert og dypt nærende ansiktskrem designet for å redusere synlige tegn på aldring. Dens unike formel av plantebaserte ingredienser hjelper å minimere utseendet av fine linjer og rynker, forbedrer fasthet og elastisitet, samt glatter ut hudens tekstur.
Ingredienser:
• Bygg EGF (Epidermal Growth Factor) er et fuktbindende, hudforyngende og signaliserende protein. Den første i sitt slag som er produsert i planter av BIOEFFECT-forskere for å bekjempe de synlige effektene av tapet av EGF i huden vår naturlig. Bygg EGF hjelper til med å støtte hudens naturlige kollagenproduksjon og er viktig for anti-aldrende hudfunksjoner. Ikke bare det, men det kombinerer også godt med sukkermolekyler som hyaluronsyre og bygg Beta-glukan, noe som forbedrer ytelsen deres.
• Bygg Beta Glucan er kjent for sin effekt på hudbarrieren, evnen til å tette fuktighet og fuktighet, bekjempe rynker og UV-skader, samt gi hud beroligende foryngelse. I tillegg har klinisk testing vist at betaglukan avledet fra bygg kan gi så mye som 3 ganger mer kraftig antioksidantbeskyttelse enn betaglukan avledet fra havre.
• Oridonin er en ny hudpleieingrediens avledet fra et urteekstrakt kjent for sine medisinske egenskaper og dets evne til å redusere oksidativt stress - en potensiell faktor som bidrar til synlige aldringstegn. Oridonin har også evnen til å kommunisere med huden som Barley EGF, og de to kombineres for å få en dypere effekt ved å gjøre uskarpe utseende på linjer, målrettet mot saggy hud og sikre en sunn hudfarge.
• Niacinamid er også kjent som vitamin B3 og forbedrer synlig hudens tekstur, jevner hudtonen og øker utstrålingen samtidig som den minimerer fine linjer og rynker.
• Hyaluronsyre er kjent for sin utrolige kapasitet til å tiltrekke og holde store mengder fuktighet. Her er den i en superliten (SLMW) form spesielt utviklet for bedre penetrasjon.
• Squalane er en superhydrerende antioksidant, og i EGF Power Cream kombineres den med påfyllende fettsyrer fra Evening Primrose Oil og Shea Butter for nærende fuktighet og mykgjørende fordeler uten en fet rest som er perfekt for tørr, moden hud.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.