Dermalogica

BioLumin-C Gel Moisturizer

Størrelse

800 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

C-vitamin
C-vitamin
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Fine linjer
Fine linjer
Rynker
Rynker

Beskrivelse

Artikkel: 97790

Lysnende fuktighetskrem i gelform som gir lett fuktighet og boost til huden, for en sunn glød.

 

BioLumin-C Gel Moisturizer er en lett, C-vitamin-rik fuktighetsgel som bidrar til å styrke hudens fuktighetsbarriere - og gir umiddelbare, glødende resultater!

  • Lysner umiddelbart og over tid
  • Fukter for en klarere hud
  • Fornyer og gir naturlig glød

 

Dermalogicas ultrastabile C-vitaminkompleks, består av to C-vitaminmolekyler og motvirker oksidativt stress. Vi har styrket dette antioksidantkomplekset med den nyeste bioteknologien for å bekjempe skadene fra frie radikaler. Squalene fra sukkerrør og er en mykgjørende ingrediens som finnes naturlig i lipidlagene i huden. Det forbedrer hudens elastisitet, minimerer fine linjer og rynker. 5 ulike typer hyaluronsyre med sterke fuktighetsgivende egenskaper som sørger for langvarig fuktighet i huden. Verbascum thapsus blomsterekstrakt, også kjent som glødblomsten. Omdanner UV-stråler til synlig lys som skaper øyeblikkelig glød og gir en jevnere og klarere hudtone.

 

Slik buker du den:

Etter rens og toner brukes den på ansiktet og halsen. Brukes to ganger daglig, morgen og kveld. La BioLumin-C Gel Moisturizer trekke inn i et minutt for full produktabsorbsjon. Husk solfaktor over på dagen.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.