Murad

Hydration

Perfecting Day Cream Broad Spectrum SPF30
633 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

SPF 30-40
SPF 30-40
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Fine linjer
Fine linjer
Rynker
Rynker

Beskrivelse

Artikkel: 82606

Murad Perfecting Day Cream SPF30
Tilfører huden optimal fukt, solbeskyttelse og supereffektive antioksidanter. Inneholder aktive ingredienser som gir bredspektret UVA-/UVB-beskyttelse.
Inneholder ingredienser som Natriumhyaluronat som gir fukt. Hjulkroneolie som er med på å reparere hudens barrierefunksjon. Hydrolyseret sojamel som forbedrer elastisiteten og Lecitin som har fuktgivende og væskebindende egenskaper.

Grunnlagt i 1989 av Howard Murad, M.D. Dermatolog, professor i dermatologi & medlem af American Academy of Dermatology (FAAD). I tillegg til å være dermatolog, er han utdannet farmasøyt.

Murad® er funksjonelle og høyteknologiske produkter. Virksomheten er innehaver av 20 dermatologiske patenter, og alle Murad® produkter er basert på “The Murad recipe”, som utover en god kost, mosjon samt mindre stress, er et hudpleieprogram, som hjelper huden med å binde vann i cellene.

Ethvert Murad® produkt inneholder fuktgivende og anti-inflammatoriske ingredienser, samt antioksidanter. Murad har spesialtilpassede produkter din din hudtype, og dine behov.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.