The Ordinary

Lactic Acid 5% + HA

Størrelse

99 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk
AHA-syra
AHA-syra
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
PHA
PHA
Glødløs
Glødløs

Beskrivelse

Artikkel: 95817

Melkesyre er en alfa-hydroksysyre (AHA) som gir en eksfolierende effekt på hudoverflaten og som genererer en mykere hudtekstur og økt utstråling. Denne formelen inneholder også Tasmanian pepper som bidrar til å redusere irritasjonen som kan oppstå i forbindelse med syrebruk. Formelen inneholder også hyaluronsyre for en dypere hydrering. Dette produktet inneholder en mildere konsentrasjon på 5% melkesyre.

PH-verdien i denne formuleringen er omtrent 3,8. og melkesyre har en pKA på 3,8. PKa-verdien er et viktig aspekt å ta hensyn til når det gjelder syrer, da pKa-verdien utgjør syrenes tilgjengelighet. Når pKa-verdien er nær produktets pH-verdi, er det en ideell balanse mellom salt og syre, som maksimerer syreeffekten og reduserer mulig irritasjon. En høyere pH vil bety en høyere konsentrasjon av salt, noe som indirekte kan gjøre formulaen mer irriterende enn om produktet hadde en høyere syreprosent.

Kontraindikasjoner: Dette produktet skal ikke brukes på sensitiv, flassende eller skadet hud. Bruk bare i henhold til instruksjonene og merk deg anbefaling av solkrem.

Merk: Melkesyre som ingrediens kan resultere i raske synlige fordeler på huden, men vi anbefaler generelt indirekte former for hudeksfoliering til fordel for direkte former som denne formulaen. Dette skyldes potensiell betennelse og følsomhet som kan oppstå med syrer.

Merk:
Derivat av Tasmanian pepper er av vegetabilsk opprinnelse og kan variere i
fargen avhengig av årstid. Fargen på formulaen kan derfor variere mellom forskjellige produksjonsmuligheter.

2. Dette produktets kontakt med huden må være begrenses med hyppighet og varighet.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.