Peter Thomas Roth

Cucumber De-Tox

Hydra Gel Eye Patches 60 Pcs
530 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Fuktighetsgivende
Fuktighetsgivende
Glød
Glød
Tørr
Tørr
Blandingshud
Blandingshud
Fet
Fet
Sensitiv
Sensitiv
Normal
Normal
Salicylsyra
Salicylsyra
Fine linjer
Fine linjer
Mørke ringer
Mørke ringer

Beskrivelse

Artikkel: 47419
"Flytende-til-Frossen" De-Puffing Eye-Cubes. Et enkelt, men samtidig et revolusjonerende konsept, med frossen agurk, Arnica, Grønn te, Kamille, Aloe, Koffein og Hyaluronsyre i form av en «isbit». Alt pakket i en myk beholder for enkel påføring rundt øyet.

Behandlingen bidrar til å redusere poser, mørke ringer, fine linjer og rynker rundt øyet. Isbitene bidrar til å "vekke" slitne øyne ved å være forfriskende og oppklarende. Samtidig hjelper de å lindre, berolige og lindre, gir næring og fuktighet til hele øyeområdet for et mer ungdommelig utseende.
6 stk 4 ml doser.

Hovedingredienser og effekter:
• Agurkekstrakt - bidrar til å berolige og avgifte den delikate huden rundt øynene.
• Aloe Vera - utvinnet fra aloe vera-planten, et beroligende planteekstrakt kjent for sin evne til å gjøre huden myk og behagelig.
• Arnika - et planteekstrakt kjent for dets helbredende egenskaper, bidrar til å fjerne trøtthetstegn, mørke sirkler og irritasjon.

Passer:
- Alle hudtyper
- Eldre hud
- Mørke ringer
- Rynker
- Hevelse

Bruk:
Før du påføring legg produktet i den tilhørende posen og legg i fryseren i minst 3 timer. Påfør de frosne "De-Puffing Eye-Cubes" på begge øynene så ofte som nødvendig. La produktet virke i ca. 3 minutter på huden, og etterpå klapper inn overfløding produkt. Kan ikke gjenbrukes.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.