Ecooking

A-vitamin 0,30%

Størrelse

599 kr
Utgått
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk
Retinol
Retinol
Fine linjer
Fine linjer
Pigmenteringer
Pigmenteringer

Beskrivelse

Artikkel: 114459

Vi har økt familien med ikke bare ett, men to A-vitamin-serum: Vitamin A Serum 0,15% for nybegynnere og Vitamin A Serum 0,30% for avanserte brukere.

Hvis du ikke allerede har introdusert huden din for Vitamin A Serum, er det mange grunner til å gjøre det. Vitamin A er noe av et multitalent som stimulerer cellefornyelsen og øker kollagenproduksjonen. Det setter i gang mange gode ting som å glatte ut huden, minimere pigmentflekker, bekjempe urenheter, jevne ut, redusere fine linjer og redusere porene.

Som ny bruker av Vitamin A Serum anbefaler vi at du bruker Vitamin A Serum 0,15%. Så kan du skifte til Vitamin A Serum 0,30% når huden din har blitt vant til det aktive vitaminet og du ønsker å øke effekten.

Vitamin A Serum 0,15% og 0,30% inneholder blant annet:

Vitamin A, også kjent som retinol, som øker cellefornyelsen, øker kollagenproduksjonen og forbedrer hudens elastisitet. På denne måten reduserer vitamin A pigmentflekker, fine linjer, porer og urenheter.

Silica, som er et mineral som bidrar til å styrke huden din og holde den fuktig.

Naturlig vitamin E, en sterk antioksidant som beskytter mot frie radikaler (stoffer som blant annet oppstår når huden utsettes for UV-stråler og tobakksrøyk – hvis frie radikaler samler seg kan de være skadelige for huden). Vegansk og dermatologisk testet.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.