Estelle & Thild

Super BioAdvanced

Vitamin-A 1% Power Booster
469 kr
Kjøp
Fri frakt over 249 kr
Fri retur

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk
Økologisk
Økologisk
Moden
Moden
Fet
Fet
Fine linjer
Fine linjer
Rynker
Rynker

Beskrivelse

Artikkel: 122699

Super BioAdvanced Vitamin-A 1% Power Booster er et avansert og resultatorientert serum innen Organic Science. Dette kraftige og innovative serumet inneholder flere aktive ingredienser, som gjør at produktet er fylt med foryngende egenskaper. Huden får en boost. med en høykonsentrert sammensetning av ingredienser bestående av Vitamin-A (1 % Retinal) som har dokumentert effekt på cellefornyelsen og bidrar til redusert fremkomst av fine linjer og rynker, jevnere hudtone og virker poreoppstrammende.

Produktet inneholder også 0,5% trippelmolekylær hyaluronsyre som dypt styrker fuktighetsnivåene i hudbarrieren Super BioAdvanced Vitamin-A 1% Power Booster er et komplementært produkt som tar din eksisterende hudpleierutine til neste nivå Organic Certified (COSMOS) Vegansk formel.

NØKKELINGREDIENSER:

• 1% Retinal (Vitamin-A) - En av de mest biotilgjengelige formene for Vitamin-A. Effektstudier har vist økt hudelastisitet og glatthet, beskyttelse mot frie radikaler, redusert forekomst av fine linjer, jevn hudtone og gode resultater mot akne.

• 0,5 % hyaluronsyre – Kombinasjon av lav, middels og høy molekylstørrelse for intensiv hydrering på lang og kort sikt.

• Økologisk granateplefruktekstrakt – En kraftig antioksidant som har anti-inflammatoriske og mykgjørende egenskaper.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.