Medik8

r-Retinoate Day & Night Youth Activating Cream

Størrelse

1 939 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Utjevnende
Utjevnende
Sensitiv
Sensitiv
C-vitamin
C-vitamin
E-vitamin
E-vitamin
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Retinol
Retinol
Fine linjer
Fine linjer
Rynker
Rynker

Beskrivelse

Artikkel: 96182

Tar vare på solskader. Irriterer ikke huden, også egnet for sensitiv hud. Reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Forbedrer hudfarge og tekstur.

AKTIVE STOFFER: RETINYLRETINOATE:

Et revolusjonerende hybridmolekyl av vitamin A funnet i r-Retinoate®. I retinylretinoat, retinol og retinsyre blir sammenføyet for å danne et nytt supermolekyl. Dette innkapslede molekylet er unikt for Medik8, som har et verdenspatent på innovasjonen. Retinylretinoat kan forbedre kollagenproduksjonen opptil 8 ganger mer enn retinol, og kan også brukes om dagen takket være den eksepsjonelle lysstabiliteten. TIDSFRIGJØRINGSTEKNOLOGI (POLYMERKAPPING):

"Time Release Technology" hjelper til med å stabilisere r-Retinoat-molekylet og sakte frigjøre syrene i huden over 6 timer. På denne måten reduseres unødvendige irritasjoner og resultatene maksimeres.

VITAMIN C:

Antioksidant som bekjemper frie radikaler for å redusere synligheten av aldringstegn og i kombinasjon med vitamin E øker den generelle antioksidanteffekten. Samtidig bidrar til å stimulere kollagenproduksjon for en ungdommelig hudfarge.

HYALURONSYRE:

En av hovedkomponentene i vår naturlige ekstracellulære matrise som er viktig for å opprettholde fast og smidig hud. Hyaluronsyre har en unik evne til å absorbere og beholde mer enn 1000 ganger sin egen vekt i vann og tiltrekker fuktighet fra den omgivende luften og de under hudlagene til de øverste lagene i epidermis. Meidk8 multivekt hyaluronsyre, dvs. molekyler med forskjellige vekter, som sammen fordeler fuktigheten i alle hudlag for en myk og smidig hud.

GLYCERIN:

En effektiv fuktighetskrem som lar huden absorbere vann både fra de under hudlagene og luften. Holder huden hydrert, smidig og myk.

VITAMIN E:

E-vitamin er viktig for å beskytte cellene i kroppen og er en fettløselig antioksidant som kan beskytte lipiddelene i cellene.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.