RMS Beauty

Kakadu Evening Beauty Elixir

Størrelse

465 kr
Utgått
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Glød
Glød
C-vitamin
C-vitamin
Glødløs
Glødløs

Beskrivelse

Artikkel: 87979

RMS Økologisk Beauty Kakadu Evening Beauty Elixir

Kakadu Evening Beauty Elixir er som skjønnhetssøvn på en flaske.

En kraftfull blanding av utsøkte oljer og potente botaniske ekstrakter - som superfrukten kakaduplomme, en høykonsentrert og naturlig kilde til C-vitamin.

Huden pleies gjennom natten slik at du våkner uthvilt og med flott glød. Hver eneste dråpe av den revitaliserende eliksiren er proppfull av antioksidanter og vitaminer som gjenoppbygger huden og frisker opp hudtonen slik at du får frisk og vakker hud.

Hudtype: Velegnet til alle hudtyper.

Anbefalt bruk:

  • Fordel 3-4 dråper på ren og tørr hud om kvelden.
  • Smøres på med sirkelbevegelser, masseres inn i huden i ansiktet og på halsen.
  • Trykkes forsiktig på huden under øynene og på øyelokket.
  • Brukes hver kveld for best mulig resultat.

Rose-Maries beste tips:
Skjønnhetssøvn på flaske! Superfrukten kakaduplomme er en utrolig god kilde til antioksidanter og C-vitamin. I tillegg er den beriket med koenzym Q10. Smøres i ansiktet og på halsen hver kveld. Vær forsiktig på områder med tynn hud, som rundt øynene og på halsen. Eliksiren har blitt en del av Rose-Maries daglige hudpleierutine, og den er hennes nye hemmelighet for frisk glød. Prøv selv og opplev det fantastiske resultatet.


Hovedingredienser:

  • Kakaduplomme: Superfrukten er en naturlig og god kilde til C-vitamin og antioksidanter. Virker oppfriskende og gjør huden lysere samtidig som den glatter ut fine linjer og rynker.
  • Koenzym Q10:Tilfører energi og frisker opp slitt og livløs hud. Beskytter mot forurensing og slitasje fra omgivelsene.
  • RMS Adaptogenic Herbal Blend:Urter utvalgt av Rose-Marie selv. Unik blanding av ni adaptogene urter som tilfører fuktighet, pleier og lindrer huden.

REN SMINKE FOR VAKKER HUD

RMS Beauty er en unik kosmetikkserie med ingredienser som virker sammen med huden. Resultatet er lett og perfekt sminke med ungdommelig finish.
Huden er levende og reagerer på alt som legges på den. RMS Beauty utnytter livskraften i økologiske råvarer som gir huden nydelig glød.
"Tenk på det som hudpleie med mineralfarge. Dette gir sminke en helt ny mening."
Rose-Marie Swift, grunnlegger av RMS Beauty.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.