Barberhøvler & Barberblad

Her finner du gode produkter innen barbering, både for kvinner og menn. For å få en vellykket barbering må du ha skarpe barberblad. Sørg for å bytte barberblad på barbermaskinen regelmessig for å få en jevn barbering. Prøv en av de populære barberhøvlene fra Gillette, Bulldog eller Nõberu of Sweden .


Barberhøvler & Barberblad

Her finner du gode produkter innen barbering, både for kvinner og menn. For å få en vellykket barbering må du ha skarpe barberblad. Sørg for å bytte barberblad på barbermaskinen regelmessig for å få en jevn barbering. Prøv en av de populære barberhøvlene fra Gillette, Bulldog eller Nõberu of Sweden .

Nyheter
 • Siste måned
 • Siste 3 måneder
Merke
 • Acqua Di Parma (2)
 • Beard Monkey (1)
 • Bulldog (2)
 • Gillette (9)
 • Nõberu of Sweden (2)
 • Shark (1)
Produkttype
 • Barberblad (6)
 • Barberbørste (2)
 • Barberhøvel (1)
 • Barberkniv (1)
Vurdering
 • (6)
 • (3)
17 Produkter

Barberblad

Venus Barbering er en måte å vise din personlighet på, og også hvordan og hvor barberingen foregår. Måten folk barberer seg på har endret seg over tid, men generelt kan man si at både menn og kvinner i dag barberer seg flere og flere steder på kroppen. Hos Nordicfeel finner du alt i et barberhøvel og barberblad du trenger for barberingen din.
Barberhøvel menn og kvinner
Mange foretrekker å barbere seg med en barberhøvel, men det kan være greit å huske på at barberhøvelen for kvinner og barberhøvelen for menn er noe forskjellig. Det er flere grunner til forskjellene mellom barberhøvel for kvinner og menn. I de fleste tilfeller har menn grovere hår enn kvinner, noe barberhøvler er tilpasset. I tillegg er menns hud oftere fetere enn kvinners, noe som også påvirker barberingen.
Gillette barberblad står for kvalitet og sikkerhet
Barberbladene fra Gillette har eksistert siden 1901 og har alltid vært i forkant av barberingen med sine såkalte "Safety Razors". I dag finnes det et bredt utvalg av Gillette-barberingsartikler på nordicfeel.se, slik at du alltid kan barbere deg på en sikker måte med produkter av høyeste kvalitet. I tillegg til barberblad som du enkelt tar på barberhøvelen, har vi barberingsgel og andre hudpleieprodukter.
Ulike typer barberblad
Det finnes barberblad med forskjellige egenskaper, men de vanligste er doble barberblad, som også kalles sikkerhetsbarberblad. Denne typen barberblad er den mest populære fordi den gir deg en skånsom, men likevel tett barbering. Etter barbering kan du velge produkter fra vårt utvalg av fuktighetsgivende og pleiende hudprodukter for behagelig etterbehandling med nærende egenskaper.
Venus barberblad for damer
Hvilken barberhøvel er best for kvinner? Hos Nordicfeel finner du også de beste barberbladene for kvinner, Venus barberblad, som fungerer sammen med Venus barberhøvler. Venus er en del av samme gruppe som barberhøvelen Gillette, som gir den samme fremragende egenskaper og god kvalitet. Prøv Venus Embrace Sensitive og føl den ekstra luksuriøse opplevelsen som tre barberblad og en fuktighetsgivende stripe med aloe vera gel gir. For de av dere som elsker tropene, er det Venus Tropical med engangshøvler der håndtakene gir en uimotståelig tropisk duft.
Å kjøpe barberblad på nordicfeel.no
Når du skal kjøpe barberblad, er det viktig å huske at de skal være av god kvalitet og vare i flere barberinger. Når du kjøper barbereartikler hos Nordicfeel, kan du være sikker på at du får alt dette. Gode barberblad og barberhøvel garanterer at du utfører barberingen på en måte som er skånsom mot huden - selv om du barberer deg daglig.
Billige barberblad finner du på nordicfeel.no
Her på Nordicfeel finner du billige barberblad uten å gå på kompromiss med kvaliteten. I tillegg til barberblad fra den markedsledende produsenten Gillette, har vi også barberingsartikler fra Bulldog, Braun. Kjøp billige barberblad på nordicfeel.no, vi tilbyr rask frakt og gratis retur, hvis du vil bytte varer. Når du handler hos oss, kan du være sikker på at du får varene dine raskt og enkelt hjem!
Kjøp barberbladene dine online
Hvor ofte skal du bytte barberblad? Hvis du ikke bruker en barberhøvel, angir ofte emballasjen hvor lenge barberbladene skal vare. En 4-pakning Gillette Fusion ProGlide Power, for eksempel, skal normalt vare i 13 uker i henhold til pakken. Kjøp barberbladene dine på nettet og ta deg tid til andre ting! Med våre lave priser kan du også unne deg en god fuktighetsgivende gel eller krem etter barbering!

Produktet er blitt lagt i handlekurven