Trimmer

Leter du etter en god hårtrimmer eller skjeggtrimmer? Her finner du hårtrimmere fra merker som Philips, Braun og BaByliss. Invester i en trimmer for håret ditt for å sikre at frisyren din holder seg fin. Vi har også kombinert skjegg og hårtrimmer for deg som har skjegg!


Trimmer

Leter du etter en god hårtrimmer eller skjeggtrimmer? Her finner du hårtrimmere fra merker som Philips, Braun og BaByliss. Invester i en trimmer for håret ditt for å sikre at frisyren din holder seg fin. Vi har også kombinert skjegg og hårtrimmer for deg som har skjegg!

Nyheter
 • Siste måned
 • Siste 3 måneder
Merke
 • Babyliss (16)
 • Flawless (3)
 • Philips (2)
 • Remington (28)
 • Sense of Youty (1)
 • Wella (1)
Produkttype
 • Detaljtrimmer (3)
 • Barberingsapparat (1)
 • Trimmer (1)
Vurdering
 • (6)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
51 Produkter

Hårtrimmer

For mange er det viktig å ha et godt preparert eksteriør, og derfor kan det være bra å investere i en trimmer. Hvis du velger å ha skjegg, må skjegget trimmes og formes for å holde seg friskt og vakkert. Det er forskjellige typer trimmere, for eksempel trimmerskjegg og trimmerhår. Velg den som best passer dine behov.
Veet trimmer - effektiv hårfjerning på følsomme områder
Kanskje du vurderer å kjøpe en trimmer for hårfjerning, men mange stiller seg kanskje spørsmålet: hvordan klipper du hår med en trimmer? Det kommer selvfølgelig an på hvilken trimmer du kjøper, men hvis du har sensitiv hud, anbefales en Veet trimmer. Denne typen trimmer inneholder to forskjellige dyser som kan brukes til både ansikt og kropp.
Remington trimmer med justerbare kammer
En klassisk trimmer av god kvalitet som har eksistert i over 80 år er Remington trimmer. Med denne typen trimmer kan du enkelt holde skjeggveksten din i sjakk og tilpasse den akkurat etter din smak og smak. Dette gjør du enkelt ved å stille inn de forskjellige kammene. På denne måten kan du få riktig lengde for skjegg og hårvekst.
Bruk trimmerhår og spar penger
Hvis du har kort hår, må du sannsynligvis gå til frisøren med jevne mellomrom. På sikt blir dette ofte en kostbar historie. Derfor kan det lønne seg å investere i trimmer. Med en hårtrimmer kan du be deg selv eller muligens noen andre om å trimme og klippe håret hjemme i fred og ro, like profesjonelt som i en salong.
Braun trimmer - batteridrevet og enkel å håndtere
Et av verdens ledende merkevarer innen barberingsprodukter for både menn og kvinner er Braun. Med en Braun trimmer får du et perfekt resultat hver gang. Denne trimmeren er batteridrevet, og du kan enkelt justere hårlengden gjennom de tre forskjellige kammene på 2, 4 og 6 mm. Kanskje du spør deg selv: Hvordan klippe håret med en trimmer? Det er lettere enn du tror. Du stiller bare kammen til ønsket lengde for grovt arbeid, og bruker deretter trimmerens presisjonsblad på baksiden for finjusteringer.
Tips for valg av riktig trimmer
Siden det finnes mange forskjellige typer trimmere på markedet, kan det være bra å vite hva du skal vurdere når du kjøper en trimmer. Velg først en trimmer som har justerbare kammer. Dette gjør resultatet jevnt og vakkert. Tenk også på hva du vil bruke trimmeren til. Noen passer både til hår og skjegg.
Hårtrimmer med eller uten ledning?
Når du velger en trimmer, er det begge apparater med eller uten ledning. De som er trådløse får strøm fra et batteri og er for eksempel litt lettere å ha med på turen. En ting å huske på er at disse trimmerne må lades med jevne mellomrom. En trimmer med ledning er vanligvis litt billigere og trenger aldri å lades. Hvis du vil ha begge alternativene, er det også trimmere som fungerer både med og uten ledning.
Braun, Remington eller Veet
Braun, Remington, Veet eller et annet kjent merke, som Philips trimmer, av høy kvalitet? Valget er ditt, og når du handler hos Nordicfeel, kan du være sikker på at du finner noe som passer deg og dine behov og krav. Bare velg og velg fra vårt brede utvalg. Selvfølgelig gir vi deg gratis frakt over 199 kr, rask levering og gratis retur.

Produktet er blitt lagt i handlekurven