Klairs

Basic but Ultimate - Skincare Kit

Rich Moist Soothing Cream & Fundamental Mist

Variant

399 kr
Utgått
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk
Tørr
Tørr
Sensitiv
Sensitiv
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Ceramider
Ceramider

Beskrivelse

Artikkel: 98991
Simple But Enough Skincare Kit er et hudpleiesett fra Klairs som inneholder Supple Preparation Unscented Toner (30ml) og Freshly Juiced Vitamin E Mask (15ml).
Freshly Juiced Vitamin E Mask er et multifunksjonelt produkt som kan brukes som en maske, «sleeping pack» eller som en daglig fuktighetskrem. Produktet er rik på beskyttende og reparerende E-vitamin. Den kraftfulle antioksidanten har en unik evne til å beskytte huden fra skadelige frie radikaler og UV-stråler, og forebygger dermed at huden eldres. Vitaminet har også en mykgjørende og anti-inflammatorisk egenskap. Masken inneholder også talgreduserende niacinamid som er perfekt for en fet hud med store porer. Adenosin er med på å booste kollagenproduksjon for å styrke huden og behandle fine linjer.
Supple Preparation Unscented Toner løser opp i urenheter og talg, samtidig som den tilbakestiller hudens pH-verdi etter rens. Aminosyre og hyaluronsyre minsker irritasjon og fukter i dybden. Forbereder huden på etterfølgende pleie og hjelper huden med å absorbere ingrediensene i hudpleierutinen. Inneholder eteriske oljer. Passer normal, tørr og sensitiv hud. Er huden din tørr kan du gjerne påføre denne i flere lag. PH 4,5.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.