Skjeggbørste & Saks

De siste årene har skjegg blitt en av de hotteste trendene når det gjelder skjønnhet og utseende. Men ikke alle skjegg duger! Dagens skjegg skal være groomed og ordentlig tatt vare på. Hos oss finner du alt du trenger for å holde skjegget i toppform. Velg fra vårt nøye utvalgte skjeggsjampo og skjeggbalsam!


Skjeggbørste & Saks

De siste årene har skjegg blitt en av de hotteste trendene når det gjelder skjønnhet og utseende. Men ikke alle skjegg duger! Dagens skjegg skal være groomed og ordentlig tatt vare på. Hos oss finner du alt du trenger for å holde skjegget i toppform. Velg fra vårt nøye utvalgte skjeggsjampo og skjeggbalsam!

Vurdering
  • (1)
5 Produkter

Skjeggbørste

Har du skjegg og vil du ta vare på det slik at det blir skikkelig vakkert? Da trenger du sannsynligvis en skjeggsaks og en skjeggbørste for å holde skjegget trimmet på den beste måten. Her på Nordicfeel er vi opptatt av å kunne tilby de beste produktene på markedet til de laveste prisene for deg som er den stolte bæreren av et kjekt skjegg!

Skjeggkam eller børste - hva er bedre?

Selv om du vanligvis klipper skjegget ditt hos en ordentlig barberer, kan det hende du fremdeles trenger å klippe skjegget selv. Da kan det være bra å ha de rette verktøyene slik at trimmingen ikke ender med en ulykke. Sannheten er at du sannsynligvis trenger begge deler. Med børsten jobber du skikkelig gjennom skjegget, mens du vanligvis bruker skjeggkam for å style skjegget.

Pleie av skjegg - slik gjør du det

Selv om du regelmessig går til frisøren, må du kunne stelle skjegget selv. Det er best å gjøre det til en daglig rutine hvis du vil ha et perfekt skjegg, ellers minst to ganger i uken. Bruk enten en finjustert trimmer eller skjeggsaks for å justere kantene og utstikkende skjegghår. Bruk en skjeggbørste til et godt preparert skjegg. I din daglige skjeggpleierutine, bør en skjeggbørste være inkludert, spesielt hvis du har litt lengre skjegg. Med skjeggbørsten børster du grundig gjennom skjegget daglig, børsten hjelper til med å rette skjegget på en skånsom måte, spesielt hvis du bruker skjeggbalsam før. Her på Nordicfeel finner du skjeggbørster av veldig god kvalitet, inkludert Nõberu of Sweden Beard Brush og Beard Monkey Beard Brush.

Skjeggetilbehør til et finere skjegg

På nordicfeel.no finner du veldig bra skjeggtilbehør du har brukt til når du tar vare på skjegget ditt. I tillegg til skjeggbørste, skjeggsaks, skjeggsjampo og skjeggbalsam, har vi pleieprodukter som skjeggvoks, skjeggolje, skjeggserum og skjeggbalsam. Recpie for Men Ultra Soft Beard Balm gjør skjegget mykt og fullt med ekstra glød. I tillegg lindrer balsam kløe og virker beroligende på irritasjon på skjeggbunnen. Fra samme merke kommer Beard Elixir, et produkt som gir skjegget et godt preparert utseende gjennom blandingen av oljer og naturlige ekstrakter. Bruk en skjeggsaks daglig Invester i en god skjeggsaks! På nordicfeel.no finner du skjeggsaks med et fin tipp som gjør det enkelt å trimme skjegg og bart. Med en god skjeggsaks kan du ta vare på skjegget og bart til daglig. Hvis du holder på skjegget ofte, får du et finere og mer velstelt utseende. Når du kjøper Tweezerman Mustache Scissors with Comb, får du også en kam med på kjøpet.

Skjeggkam tre

Hvis du ikke vil børste skjegget, og hvis skjegget ditt heller ikke er veldig tykt, er det også bra å kamme skjegget med en kam i tre hvis du foretrekker det. En kam i tre er perfekt for å kaste bart, og den er også ekstra praktisk fordi du enkelt kan ta den hvor du vil. Nõberu of Sweden Beard Comb er laget av pæretre og har en rund form slik at den passer rett i hånden. 

Hos Nordicfeel finner du alt og litt mer du trenger for god skjeggpleie - og også til veldig gode priser! Vi har skjeggprodukter fra alle kjente merker, noe som garanterer at du alltid får produkter av høyeste kvalitet. Husk også at vi alltid tilbyr gratis frakt over 199 kr og gratis retur, det gjør shopping enda enklere og morsommere.

Produktet er blitt lagt i handlekurven