Skjeggolje & Skjeggvoks

Føles skjegget grovt og uregjerlig? Gjør skjegget mykere med skjeggolje eller skjeggbalsam! Skjeggolje og balsam tilfører fuktighet og næring, mens skjeggfargen blir mer intens. I vårt sortiment finner du duftende skjeggoljer og skjeggbalsam til gode priser.


Skjeggolje & Skjeggvoks

Føles skjegget grovt og uregjerlig? Gjør skjegget mykere med skjeggolje eller skjeggbalsam! Skjeggolje og balsam tilfører fuktighet og næring, mens skjeggfargen blir mer intens. I vårt sortiment finner du duftende skjeggoljer og skjeggbalsam til gode priser.

Vurdering
  • (4)
  • (3)
39 Produkter

Skjeggolje

Skjegget er en veldig viktig del av utseendet! Å bruke skjeggvoks eller skjeggolje kan derfor gjøre mye for utseendet ditt. Skjegget får en forhøyet glans og en behagelig duft. Oljen nærer også håret og får hvilken som helst skjeggfarge til å se bedre ut. Velg mellom klassikere som Tabac Original og nye spennende merker som Raw Naturals. Gratis frakt  over 199 krog rask retur gjelder!
Skjeggolje tar seg av skjeggbunnen
Å bruke olje på skjegget er ikke bare et spørsmål om å få det til å se bedre ut. Det handler også om å ta vare på huden under skjegget på en hygienisk måte slik at du unngår problemer med skjeggbunnen. Selv en billig skjeggolje som Schwarzkopf Got2B er bra hvis du lett får flass i skjegget. Skjeggolje gjør skjegget friskere!
Hvordan bruke skjeggolje riktig?
Hvordan bruke skjeggolje er et spørsmål som nybegynnere stiller når det gjelder denne typen produkter. Det er faktisk veldig enkelt. Avhengig av hvor stort skjegget ditt er, spred oljen på håndflatene eller fingertuppene og masser inn produktet. Forsikre deg om at det er jevnt fordelt over hele skjegget. Produktene i denne kategorien varer lenge, så noen dråper kommer langt.
Skjeggolje består av essensielle oljer
Skjeggolje kan ha mange forskjellige ingredienser. Eteriske oljer med gunstige egenskaper og en behagelig duft er tilgjengelig i forskjellige kombinasjoner i nesten alle skjeggoljer. Disse oljene er rett og slett et konsentrat av det som lukter i en plante. Produktene har også vitaminer som skjegget trenger og som går i både håret og huden under skjegget.
Skjeggolje hvor ofte skal du bruke den?
Hvis du søker etter “skjeggolje hvor ofte” du kan få mange forskjellige svar. For noen er bruk av billig skjeggolje en del av deres daglige rutine. For andre handler det om noe man bruker innimellom. En ting som er godt å vite er at du bruker mindre skjeggolje hvis du bruker den ofte. Oljen blir værende i skjegget, og du trenger bare å forbedre deg med noen få dråper hvis du behandler skjegget daglig på denne måten.
Bulldog skjeggolje er en klassiker
Vi kan varmt anbefale den klassiske Bulldog skjeggoljen hvis du er ute etter et rimelig og velprøvd produkt for daglig bruk. Prøv gjerne forskjellige skjeggoljer slik at du finner din egen favoritt når det gjelder skjeggpleie, men husk at dette er en skikkelig bestselger av en grunn. Husk at du alltid har gratis retur når du handler på nordicfeel.se!
Beard Monkey Beard Oil er bra
Beard Monkey skjeggolje er et annet produkt du absolutt bør prøve hvis du ikke allerede har gjort det. Beard Monkey skjeggolje har fått mye oppmerksomhet og er basert på en oppskrift med nøye utvalgte og overdådige ingredienser. Dette er en skjeggolje for deg som ønsker et velstelt skjegg med ekstra glans og en diskret, men sofistikert duft. Dette produktet er laget i Sverige.
Skjeggbalsam når du vil gi skjegget stabilitet
Et annet produkt i vårt brede utvalg som er verdt å sjekke ut, er Nõberu of Sweden skjeggbalsam. En god skjeggbalsam gir litt mer stabilitet enn en skjeggolje og passer for deg som ønsker litt hjelp med å få sugerørene til å sette seg ordentlig - uten å bruke voks. Vi har skjeggpleieprodukter fra flere merker som er klare for rask levering.

Produktet er blitt lagt i handlekurven