St. Tropez Self Tan Bronzing Spray 200ml

369 kr 369
LEGG I KURV
Kun 4 igjen Klar til å bli sendt i dag.
Fri frakt Hurtig levering Tollfritt

Produktbeskrivelse Self Tan, 200ml St. Tropez Selvbruning

Farge Medium
Produkttype Spray
Sustainable Beauty Vegansk
Volume Bronzing Spray 200ml

St.Tropez Self Tan Bronzing Mist er en selvbruningsspray som er enkel å bruke og som raskt trenger inn i huden og gir en naturlig gyldenbrun hudtone. Du kan enkelt påføre på vanskelig tilgjengelige områder ved hjelp av 360 ° spray-teknologi.

Veiledningsfargen ser naturlig ut, tilpasser seg din egen hudtone og gir et mykt, glatt resultat. Klinisk bevist å fukte huden i opptil 24 timer noe som gjør at fargen fremheves og bevares lenger. St.Tropez Self Tan Bronzing Mist har en frisk, oppløftende duft og er fri fra selvbruningslukten, selv under utviklingstiden! Passer for alle hudtoner, for en solbrun farge uten som som skreddersydd akkurat for deg.

Slik gjør du:
Steg 1: Rengjør og eksfolier huden dagen før bruk. Fukt tørre hudområder, som albuer, knær, ankler, føtter og eventuelle lyse hår.

Steg 2: Pass på at huden er tørr før du bruker produktet.
Hold ca 15 cm fra huden og spray. Med hjelp av 360-graders sprayteknologi kan du spraye i alle vinkler, t.o.m. opp ned for å for å komme til foreksempel ryggen.

Steg 3: Vent til huden føles tørr før påkledning.

Steg 4: Vent i 4-8 timer før du skyller av deg veiledningsfargen.

Steg 5: Oppretthold fargen og få den til å vare lenger ved å fukte huden din hver dag med St.Tropez Tan Enhancing Body Polish og eksfolier jevnlig med St.Tropez Tan Enhancing Body Polish. Påfør produktet igjen ved behov.

Self Tan
Produktet er blitt lagt i handlekurven