Julekalender 2018


Julekalender 2018

Julekalender NordicFeel

Julekalender

Skjønnhet i NordicFeels julekalender! Hver dag frem til julaften kan du nyte fantastiske tilbud og kampanjer i lukene frem til jul. Den første luken åpnes 1. desember.

LUKE 17

30% rabatt på Hugo Boss United EdT 50 ml

Vilkår

Kjøp her


Julekalender med opptil 55% rabatt

Endelig! Julaften nærmer seg stormskritt og det betyr at vi ønsker å by på litt spenning og virkelig gode tilbud i NordicFeels julekalender! I år lager vi en adventskalender hvor vi håper å inspirere til fantastiske julegaver til alle i familien. I vår julekalender finner du kampanjer med opptil 55% rabatt.

Gjør julegavekupp hos oss

Hvis du føler at du har en million julegaver å få unna, er du ikke alene. Det tar mye tid og energi å finne pakker for hele familien. Og det skal heller ikke koste skjorta, ikke sant? Heldigvis har vi hos NordicFeel samlet 24 skjønnhetsluker i vår julekalender til virkelig gode priser! Vi har valgt flere av våre favorittprodukter, som vi tror mange vil sette pris på! Hvis du leter etter parfyme, hudpleie, sminke eller hårpleie fra populære merker, finner du noe spennende bak minst en av lukene. Men det gjelder å holde seg oppdatert, for vi avslører ikke dagens kupp bak hver luke før dagen har kommet (litt spennende må det være!).

Bli med oss og telle ned til julaften med en julekalender fylt av luksuriøse skjønnhetstilbud! Sørg for å få med deg alle våre tilbud og kampanjer ved å følge kalenderen her. Vær oppmerksom på at tilbudet i hver luke kun gjelder den aktuelle dagen

Psst! Du må gjerne tipse vennene dine om NordicFeels julekalender 2018.

Produktet er blitt lagt i handlekurven