PÜR

Bronzing Act Matte Bronzer

Light

Farge

439 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: 74874

PÜR Bronzing Act matt bronser
Glam opp og vis frem ditt beste jeg med denne matte pleiende ultralette bronzeren. Blandbar i kompakt pulverform som enkelt kan bygges opp til ønsket intensitet. Inneholder Ceretin® Complex og Energy Complex. Skap en naturlig kontur, intensiver brunfargen eller definer de vakre ansiktsformene.

Form og vis frem ditt beste jeg med disse pleiende ultralette bronzerne som kommer i to forskjellige nyanser. Et kompakt pudder som er enkelt å påføre, blander seg med huden og enkelt å bygge opp til ønsket intensitet for den perfekte "blandingen". Lag en naturlig og vakker kontur, intensiver brunfargen og definer de vakre ansiktstrekkene. Designet med mosaikkmønstre for en mer levende effekt, fra dype toner til mellomtoner for den perfekte solkysset look.
Kontur med disse bronzerne og arbeid sammen med lysende Afterglow og selvlysende Mineral Glow. Avslutt med Balansering i t-sonen for å matte.

Hovedingredienser:
ENERGY COMPLEX – en kombinasjon av planteekstrakter som ginseng og grønn te som øker hudens naturlige metabolisme med vitamin B som fornyer huden.
CERETIN COMPLEX – lysner, reduserer fine linjer, rynker og gir en jevn hudtone ved regelmessig bruk.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.