PÜR

Love Your Selfie Liquid Foundation

LG6
472 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk

Beskrivelse

Artikkel: 103328
Formel som virkelig sitter (laget for å holde i opptil 24 timer)! Her har du produktet som både er foundation og concealer med to ulike påføringsmetoder for ønsket resultat. Formelen gir en helt naturlig dekning og inneholder hudpleiende ingredienser som PÜRs Ceretin® Complex for antiage-effekt og Energy Complex som både gir glød og fastere hud. Formelen er vegansk.
Bruk pumpen og påfør med børste i ansiktet for medium til full dekning. Der du har ujevn hudtone eller vil skjule noe ekstra, bruker du produktet som concealer ved å skru av korken og bruke applikatoren. Resultatet: en perfekt love your selfie-finish!
Hovedingredienser:
Ceretin® Complex | For mykhet, oppstramming og forbedret hudtone.
Energy Complex | En kombinasjon av ginseng, grønn te og B-vitamin som booster hudens naturlige metabolisme for en klarere, sunnere hud.
Tyttebærekstrakt | Bidrar til å beskytte huden mot påvirkning fra blått lys.
Polysakkaridfilm | Fungerer som en beskyttende film på huden mot negativ påvirkning fra urenheter, uten å virke tilstoppende.
Olivenolje, grapefrukt, ekstrakt av svart trøffel, risekstrakt og ekstrakt av kaffebønne | Næringsrik for bedre hudhelse.
For hvem?
Passer til alle hudtyper.
Medium til fullt dekkende foundation.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.