OFRA Cosmetics

Beverly Hills Highlighter

Farge

389 kr
Utgått
Fri frakt over 249 kr
Fri retur

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk

Beskrivelse

Artikkel: 70798
Fem lysende skiver med highlighter-himmel venter på deg i glitrende nyanser av gylden bronse, kjølig rosa, perlehvit, nøytral skimmer og rosa-fersken. Unn deg allsidighet og uendelige muligheter med denne praktiske fem i en kompakt.
Hver highlighter virker strålende på alle hudtoner og kan brukes hver for seg eller sammen. Lag dem hvis du vil at en highlighter uten sidestykke skal fremheve kinnbenene dramatisk og bringe wow-faktoren.
Beverly Hills Highlighter gir en naturlig glød til høydepunktene i ansiktet ditt og et hvilket som helst bestemt område lyset kan treffe som pannebenet, Cupids bue, indre øyekroker, haken og til og med over leppene.
De silkemyke highlighterne dobler som fem skinnende øyenskyggepulver, noe som gjør den kompakte til et økonomisk, men likevel luksuriøst valg for å se fantastisk dag eller natt.
OFRA Laboratory? S væskebakte teknologi inkluderer noen av de høyeste kvalitet perler og rikeste pigmenter på markedet, som får sminkeelskere til å utforske kreativiteten med dette fremste produktet.
Beverly Hills Highlighter er en altomfattende kompakt kvintett.
Pigment er ikke tilgjengelig for individuelt salg.
10g

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.