Ecooking

Sunpowder

3

Farge

325 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Parfymefri
Parfymefri
Vegansk
Vegansk

Beskrivelse

Artikkel: 114353

Litt ekstra glød får ethvert ansikt til å stråle, og det samme gjør Ecooking sitt solpudder. Med litt Sun Powder ser huden din med en gang friskere og solbrun ut. Solpudderet består av pleiende sheasmør og beskyttende E-vitamin, og begge deler er bra for huden din.

Sun Powder er ’baked’, rett og slett et langtidsbakt pudder. Denne produksjonsmetoden gir Sun Powder en fløyelsmyk konsistens som lett blendes inn i huden.

Du kan få Sun Powder er tilgjengelig i fire solrike varianter:

• Sun Powder 01 – Matt. Samme farge som 03, men uten shimmer.

• Sun Powder 02 – Matte.

Samme farge som 04, men uten shimmer. Mørkere enn 01.

• Sun Powder 03 – Med gullshimmer. Samme farge som 01.

• Sun Powder 04 – Med gullshimmer. Samme farge som 02. Mørkere enn 03.

Passer alle hudtyper, Vegansk, dermatologisk testet og parfymefri.

Sun Powder inneholder bl.a.:

– Sheasmør som fukter, beroliger og nærer huden.

– Naturlig E-vitamin, en kraftig antioksidant som

beskytter mot frie radikaler (stoffer som bl.a. oppstår når huden utsettes for UV-stråler og sigarettrøyk. Frie radikaler kan være skadelige for huden når de hoper seg opp.)

Bruk:

For en solkysset look kan du bruke en pudderkost til å fordele Sun Powder på de områdene der solen vanligvis treffer ansiktet: på øvre kinnben, tinninger, haken og på neseryggen. Sun Powder 03 og 04 – med shimmer er også fine å bruke på krageben, bryst og skuldre, da de gir huden en flott, skinnende effekt. Sun Powder er også en flott øyenskygge.

Tips:

Du kan bruke Sun Powder til å konturere (en teknikk der du lager skygger med mørke farger for å “forme” bestemte områder i ansiktet ditt). Denne teknikken kan for eksempel markere kinnbena dine eller gjøre nesen din smalere. Sun Powder 01 eller 02 er best til å konturere med, siden de er matte og uten shimmer.

Du kan også bruke Sun Powder til å highlighte (en annen teknikk der du fremhever bestemte ansiktstrekk ved hjelp av kalde farger eller shimmer). Her kan du med fordel bruke Sun Powder 03 eller 04 med shimmer..

Godt å vite:

Vær varsom med å bruke Sun Powder med shimmer – 03 eller 04 – i hele ansiktet, da den kan gi en illusjon av fet hud og gjøre deg “for solbrun”.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.