LH cosmetics

Infinity Tool Box

Variant

784 kr
Kjøp
Fri frakt over 249 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk.

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk

Beskrivelse

Artikkel: 115130

Infinity tool box er det optimale settet for påføring av makeup. 8 børster til øyne, bryn, ansikt og lepper samt LH cosmetics powder puff for den perfekte finishen. Alle børster fungerer like godt med pudder, flytende produkt og kremformuleringer. Børstene er 100 % veganske og laget av syntetisk hår samt FSC-sertifiserte trehåndtak.

Innhold:

Liner brush 300: Takket være det vinklede skaftet blir det enklere å lage linjer og prikker. Selv nybegynneren kan oppnå profesjonelle resultater med Liner brush.

Precision brush 301: Børste designet for detaljer. Bruk den til å definere leppene eller tilføye små detaljer til øyemakeupen. Den kan også brukes til å dekke små urenheter.

Blending brush small 303: Perfekt til å påføre og blande ut produkt på små områder. Den runde, kompakte børsten gir kontrollert påføring på mindre områder som under øynene.

Blending brush 304: Perfekt børste til å påføre og blande ut øyenskygge med. Den kan også brukes til highlighter og concealer.

Applicator brush 305: En flat, avrundet børste som fungerer utmerket til å påføre concealer med. Presis påføring og dekking av mørke ringer under øynene, kviser og urenheter, og den kan også brukes til å legge øyenskygge.

All over brush 306: En rund og fluffy all-round-børste. Utmerket å bruke til å legge highlighter, contour, rouge og øyenskygge.

Finishing brush 310: En myk og fluffy finishing-børste. For en myk påføring av pudder, rouge og bronzer på ansikt og kropp. Et utmerket redskap for å fiksere makeupen og for å få perfekte, rosenrøde kinn.

Angled brush 333: Perfekt børste til å sminke øyenbryn, eyeliner eller tilføye små detaljer i sminken din. Gjør det enkelt å tegne hårlignende streker.

The powder puff: Pudderpuffen gjør påføringen av pudder enkel og gir en fin og jevn finish. Den kan brukes til å friske opp sminken og får plass i selv den minste toalettveske. Pudderpuffen kan med fordel brukes som støtte og beskyttelse når du legger makeup.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.