Glamcor

Riki Skinny LED Mirror

Variant

3 399 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Beskrivelse

Artikkel: 70217

Glamcor RIKI Skinny er et supersmart sminkespeil utstyrt med Glamcors ledende teknologi for å levere ultra HD-belysning som aldri har blitt funnet i noe LED-speil før. Riki har en dimmerfunksjon (i 5 trinn) som gir deg full kontroll over ønsket lysstyrke for hver situasjon eller miljø.
Fest det magnetiske 3X forstørrelsesspeilet for å kunne komme nært og personlig for øyeblikkene hvor detaljer er av største betydning. I en mengde sminkespeil med LED-lys er RIKI det eneste lette, oppladbare og fullt bærbare belyste smarte speilet i sitt slag.
I tillegg til speilet inkluderer pakken Glamcors toppmoderne mobiltelefonfeste som enkelt kan monteres direkte på sminkespeilet. I tillegg kan du til og med ta en selfie med Bluetooth-selfiefunksjonen innebygd i speilet. Bare par telefonen med RIKI sminkespeilet ved hjelp av Bluetooth-tilkoblingen, og ta dine beste selfies ved å trykke på kameraknappen.
Glamcores ultra HD LED-lamper av høy kvalitet er mesterlig håndlaget for RIKI Skinny. Det er det eneste bordspeilet i sin klasse og kvalitet og virkelig unikt. Det er "go-to-mirror" for profesjonelle og daglige brukere takket være den lette, oppladbare og bærbare funksjonaliteten.
Størrelse: 32 x 24 cm

Perfekt for:

  • Makeupåføring
  • Facebook og Instagram Live-sendinger
  • Spille inn YouTube-videoer og tutorials
  • Ta perfekte Bluetooth-selfies i alle omgivelser
  • Reise

Spesifikasjoner
Dimmerfunksjon i 5 trinn
Bluetooth-funksjon
HD LED-belysning
Trådløs og oppladbar
Feste for mobiltelefon
Magnetisk x3 forstørrelsesspeil

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.