Løsnegler

Hvilken form liker du på dine løsnegler? Firkantete, runde eller spisse? Uansett hva du foretrekker, er vi sikre på at du finner den her. Prøv det populære neglesettet Depend Gel Kit, settet har alt du trenger for å forme vakre negler!


Løsnegler

Hvilken form liker du på dine løsnegler? Firkantete, runde eller spisse? Uansett hva du foretrekker, er vi sikre på at du finner den her. Prøv det populære neglesettet Depend Gel Kit, settet har alt du trenger for å forme vakre negler!

Merke
  • Ardell (8)
  • Depend (3)
Vurdering
  • (1)
  • (1)
11 Produkter

Løsnegler

Vil du ha vakre og velstelte negler? Noen ganger vil du ha lange negler, men du har ikke tid til å la neglene vokse ut, eller du har ikke god nok neglekvalitet for at den skal se fin ut. Da er løsnegler den perfekte løsningen, og her på Nordicfeel finner du et bredt utvalg av løsnegler i forskjellige design og prisklasser.
Med eller uten neglelim
I vårt utvalg av løsnegler finner du både negler som er selvklebende og de som er festet ved hjelp av neglelim. Selvfølgelig velger du hvilken type du foretrekker selv, men det kan være noe lettere å fjerne de som fester seg enn å fjerne løse negler som er limt. Her finner du lim som passer til alle typer løsnegler.
Kjøp populære Depend løsnegler på Nordicfeel
Et av de største merkene innen løse negler på det svenske markedet er Depend, som i tillegg til negler også tilbyr et stort utvalg av neglelakk. Hos Nordicfeel finner du et bredt utvalg av Depend løsnegler, både selvklebende og negler som festes med neglelim. Depend Press & Go Short Square Silver Line gir deg nye, lange negler på bare noen få minutter, og du fester dem med et lite klikk.
Ulike typer løsnegler
Det finnes forskjellige typer løsnegler. På en variant er limet allerede på den løse neglen, som i prinsippet blir selvklebende. Disse neglene er vanligvis allerede malt i forskjellige mønstre, og du trenger bare å sette dem på dine naturlige negler og trykke en kort stund. Den andre typen løsnegler, trenger du neglelim for å feste.
Hvordan fjerner man løsnegler?
Hvordan fjerne løsnegler som er limt? Når du bruker de løsneglene vi tilbyr hos Nordicfeel, er det vanligvis ikke vanskelig å fjerne dine løsnegler. Hvis du holder hendene i varmt vann i lang tid, begynner neglene vanligvis å løsne, for eksempel hvis du tar et langt bad. Du kan deretter skrelle dem forsiktig av. Hvis det ikke fungerer umiddelbart, kan du bruke en liten neglelakkfjerner fra vårt sortiment. Her finner du billige løse negler for enhver smak!
Form dine egne løsnegler
Når du bruker løsnegler som du limer selv, har vi mye å velge mellom. Depend French Look 6 Artificial Nails Pink Short Square Design 24 Nails er en populær pakke der du får 24 tips som du selv limer ved hjelp av neglelim. De er enkle å feste fordi de er nummererte. Sett en dråpe neglelim på hver negl og trykk til all luften er utvist.
Sett farge på hverdagen
Neglene er ferdig formet og kan brukes umiddelbart, alt du trenger å gjøre er å male dem i hvilken som helst farge. Stil neglene dine slik du vil, vi har et bredt utvalg av neglelakk, neglefiler, fjerning, neglelim og alt annet du trenger for alltid å kunne vise frem perfekte negler. Når du har kjøpt varene dine hos Nordicfeel, ordner vi alltid levering raskt og enkelt.
Vi har altfor vakre negler
Enten du vil ha selvklebende løsnegler eller om du vil lime dem på og deretter lakke dem, har vi alt her på nordicfeel.no som du kanskje trenger for å få vakre negler som du alltid har ønsket deg! Her finner du også tilbehør som neglelakkfjerner og selvfølgelig et stort utvalg neglelakk. For å forenkle shopping, tilbyr vi alltid frakt!

Produktet er blitt lagt i handlekurven