Neglelakksfjerner

Fjern neglelakken med en neglelakkfjerner før den begynner å løsne og blir stygge. Velg en fjerner som passer neglene dine. Hvis du har tørre og sprø negler, velger du en acetonfri remover. Hvis du er ute og reiser, kan det være praktisk å ha med seg remover pads i vesken. Serien inkluderer både miljømerket og acetonfri fjerning av neglelakk. Velg mellom flere forskjellige varianter: flaske, pads eller dip-in!


Neglelakksfjerner

Fjern neglelakken med en neglelakkfjerner før den begynner å løsne og blir stygge. Velg en fjerner som passer neglene dine. Hvis du har tørre og sprø negler, velger du en acetonfri remover. Hvis du er ute og reiser, kan det være praktisk å ha med seg remover pads i vesken. Serien inkluderer både miljømerket og acetonfri fjerning av neglelakk. Velg mellom flere forskjellige varianter: flaske, pads eller dip-in!

Merke
 • Depend (11)
 • Essie (1)
 • IsaDora (2)
 • Kure Bazaar (1)
 • LONDONTOWN (1)
 • Mavala (4)
 • OPI (5)
Produkttype
 • Neglelakkfjerner (11)
 • Dip-in remover (2)
 • Korrigeringspenn (1)
 • Pads (1)
Vurdering
 • (5)
 • (1)
25 Produkter

Neglelakksfjerner

Hvis du liker å matche neglelakken din med din andre stil, trenger du et godt produkt for fjerning av neglelakk, ellers er det i utgangspunktet umulig å fjerne neglelakk. Hos Nordicfeel kan du velge mellom mange gode produkter som gjør jobben lekende enkel. Husk at aceton tørker ut neglene, så kjøp en neglelakkfjerner som bryr seg og gjør neglene mer holdbare.
Kjøp vår neglelakkfjerner i stedet for å kjøpe aceton
Hvis du vanligvis kjøper aceton for å fjerne neglelakken med, anbefaler vi deg å tenke igjen! En neglelakkfjerner av høy kvalitet inneholder olje som nærer og styrker neglene dine i stedet for å tørke dem ut, og vi har fjerner for forskjellige negletyper. Hos Nordicfeel har du alt du trenger til neglene dine, og du kan enkelt bestille produktene dine med gratis frakt over 199kr , gratis retur og raske leveranser,
Ikke bruk aceton uten olje
Når du bruker aceton uten olje for å fjerne neglelakk, tørker du ut neglene og neglebåndene samtidig. Det gjør neglene mer skjøre, og neglebåndene kan lett fliser. Bruk i stedet en neglelakkfjerner med olje og suppler gjerne med pleieolje til neglebåndene, slik at neglene holder seg sterke og sunne og du kan vise frem vakre hender.
Neglelakkfjerner er lekende enkelt med riktig produkt
Det kan ta tid og være kjedelig å fjerne neglelakk. Hvis du bruker riktig neglelakkfjerner og lar produktet virke noen sekunder før du fjerner det, blir det mye lettere. En korrigeringspenn hjelper deg med å raskt fjerne neglelakk som har gått galt under påføringen. Påfør alltid underlakk først, så er det lettere å fjerne neglelakken.
Lett å fjerne neglelakk uten aceton med våre produkter
Hvis du synes det er vanskelig å fjerne neglelakk uten aceton, kan du prøve våre acetonfrie neglelakkfjernere og se hvor enkelt det er! Prøv O2 neglelakkfjerner, pads som er fri for aceton og parfyme mens de er effektive og skånsomme mot neglene. Du finner også Depend Ecolabelled Swan Remover, en miljømerket og luktfri neglelakkfjerner som gjør jobben raskt og forsiktig. Husk å ta vare på neglebåndene dine, bruk gjerne en pleiende neglebåndsolje som L'Occitane Nail & Cuticle Nourishing Oil som styrker neglene og myker opp neglebåndene.
Neglelakkfjerning enkelt, skånsomt og luktfritt
Vakkert malte negler lyser opp, men neglelakk på feil sted eller skrellet lakk er ikke hyggelig. Vi har alle produktene du trenger for å fjerne neglelakken raskt og enkelt. Våre produkter er acetonfrie, noe som ikke tørker ut neglene dine, og på nordicfeel.no tilbyr vi produkter tilpasset forskjellige typer negler. Du vil også finne luktfri og miljøvennlig fjerning av neglelakk hos oss. Levering er rask hjem til deg!
Ulike typer neglelakkfjerner
Hos Nordicfeel finner du forskjellige typer neglelakkfjerning. Den klassiske flasken brukes med bomullsdott, ferdige bokser er klare til bruk og dip-in produkter trenger ingen hjelpemidler. Plasser fingeren boksen og vri den rundt slik at skumgummimaterialet i boksen raskt fjerner neglelakken. Alle produktene er effektive og skånsomme, benytt anledningen til å bestille hjemme og prøv din favoritt. Alltid gratis frakt over 199 kr, raske leveranser og gratis retur hos Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet.
Bestill neglepleieprodukter i dag hos Nordicfeel!
I vårt store sortiment finner du alt du trenger for å ta vare på neglene dine på den beste måten. Neglelakkfjerner som forsiktig og effektivt fjerner ditt gamle neglelakk på den måten som passer deg best, er en god start. Fullfør bestillingen din med pleiende kutikulaolje og ny, fersk lakk for perfekte negler. Du får alltid gratis frakt over 199 kr, gratis retur og raske leveranser fra Nordicfeel!

Produktet er blitt lagt i handlekurven