NYX Professional Makeup

Away We Glow Shadow Palette

Lovebeam

Variant

265 kr
Utgått
Fri frakt over 249 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: 73307
"Ja, det ligner kanskje på en vanlig sommerflørt, men dette uimotståelige nye settet er selve definisjonen på ekte kjærlighet. Away We Glow øyenskyggepalett kommer i to sommerlige fargekombinasjoner med 10 farger i hver. De føles supermyke og inneholder lekre bronse og rosagylne nyanser du trenger for å sparke igang den hete sommersesongen.
HVA DET ER:
Ti superpigmenterte øyenskygger som dekker hele spekteret, fra strålende rosegull til varme og rustfargede nøytrale nyanser. To sett med spektakulære sommerlige fargekombinasjoner (Love Beam—rosegull og blomsternyanser, og Hooked on Glow—varm gyllen og kobbernyanser) som begge inneholder en intens miks av supermyke konsistenser for en trollbindende finish i alt fra skimmer og perlemor til metalic og matt.
HVA GJØR DEN:
Alle de høytpresterende nyansene er enkle å kombiner, glir lett på øyelokket og fremhever øynene med varme og sommerlige farger.
HVORFOR VI ELSKER DEN:
Akkurat som en med sexy sommerflørt, lar begge oss leke med massevis av uimotståelige looks, fra naturlig til dristig til dramatisk smokey - helt uforpliktende!
ANVENDELSE:
Pass på at det sitter som det skal! Start med å legge Waterproof Eyeshadow Primer på øyelokket. Så påfører du basefargen på hele øyelokket med vår Tapered All Over Shadow Brush. Bruk deretter vår Buffing Brush for å duse ut mellomnyansene i globelinjen og de dype nyansene i ytterste øyekrok og langs vippene nede under øyet.
BEST TIL:
Nybegynnere og profesjonelle
Alle øyenfarger og -former
Fra dag til natt
"

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.