Pakkedeal
Kérastase

Genesis Duo Set

Shampoo 250 ml + Conditioner 200 ml
689 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Skadet hår
Skadet hår
Hårtap
Hårtap

Beskrivelse

Artikkel: C84320-84322

Et duo-sett bestående av sjampo og balsam fra Kérastase sin Genesis-serie.

Sjampooen renser håret skånsomt samtidig som den styrker hårfiberen. Den utrolig milde formelen for fint til normalt hår er utviklet for å fjerne talg og forurensningspartikler fra hårstrået og hodebunnen. Det milde renseproduktet lindrer og fukter håret fra rot til spiss og gir håret en lett følelse.

Både sjampo og balsam inneholder Anti Hair-Fall Fortifying for svekket hår som lett blir påvirket av hårtap på; på grunn av ødelagte hårstrå. Den kremete formelen hindrer hårstråene i å bryte av og gir håret en utrolig lett følelse. Det bidrar til å gjøre hårstrået sterkere og forbedrer den naturlige motstanden for å redusere risikoen for hårtap. fordi hårlinjene er brutt av. Formelen inneholder en kombinasjon av edelweissceller og ingefærrot og jevner ut, styrker og mykgjør hårstrået samtidig som det gir næring uten å tynge håret ned. Håret blir glattere, blankere og sterkere.

Bruk:

Bland håret, tørk det litt og fordel deretter en myntstørrelse sjampo i håret. Tilsett vann og masser inn til et skum. Konsentrer den første sjamponeringen på hodebunn. Bruk fingrene til å massere hodebunnen og fjerne urenheter. Rens grundig. Fordel en annen lik mengde sjampo i håret og tilsett deretter vann. Under denne andre sjamponeringen dannes det et mer rikelig skum som hjelper til med å rengjøre lengdene helt til endene. Skyll grundig.

Sett deretter en klatt balsam på størrelse med hasselnøtt i vasket og håndkletørt hår. Masser gjennom lengder og ender, men unngå røttene.
La virke i 2-3 minutter. Arbeid deretter opp et skum og skrell forsiktig.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.