Pakkedeal
Kérastase

Genesis Duo Set

Shampoo 250 ml & Conditioner 200 ml
656 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Skadet hår
Skadet hår
Hårtap
Hårtap

Beskrivelse

Artikkel: C84321-84322

Shampoen renser håret skånsomt samtidig som den styrker hårfiberen. Den rike formelen gir et hårskum som fjerner smuss og overflødig fett og samtidig tilfører intensiv næring til tørt hår. Den mildt rensende formelen lindrer og fukter håret fra rot til spiss og gir håret en lett følelse.

Både sjampo og balsam inneholder Anti Hair-Fall Forsterkende for svekket hår som lett påvirkes av hårtap på; på grunn av ødelagte hårstrå. Den kremete formelen hindrer hårstråene i å bryte av og gir håret en utrolig lett følelse. Det bidrar til å gjøre hårstrået sterkere og forbedrer den naturlige motstanden for å redusere risikoen for hårtap. fordi hårlinjene er brutt av. Formelen er beriket med en kombinasjon av edelweissceller og ingefærrot og styrker håret for å gjøre det mer motstandsdyktig mot brudd; at risikoen for dette avfallet på på grunn av ødelagte hårstrå er redusert. Håret er klargjort for behandling og har fått næring og styrket med et fyldigere utseende.

Bruk:

Blød håret, vri det litt ut og fordel deretter en mengde på størrelse med en mynt sjampo inn i håret. Tilsett vann og masser inn til et skum. Konsentrer den første sjamponeringen på hodebunn. Bruk fingrene til å massere hodebunnen og fjerne urenheter. Rens grundig. Påfør en annen lik mengde sjampo i håret og tilsett deretter vann. Under den andre sjamponeringen dannes det et mer rikelig skum som hjelper til med å rense lengdene helt til endene. Skyll grundig.

Strø deretter en klatt balsam på størrelse med hasselnøtt i vasket og håndkletørt hår. Masser gjennom lengder og ender, men unngå røttene.
La virke i 2-3 minutter. Arbeid opp et skum og dekk forsiktig.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.