Pakkedeal
Kérastase

Genesis Treatment Set

Serum 90 ml + Leave-In 150 ml
853 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Skadet hår
Skadet hår
Hårtap
Hårtap

Beskrivelse

Artikkel: C84324-84325



Et duosett bestående av produkter fra Kérastases Genesis-serie:



*Défense Thermique: Anti Hair-Fall Fortifying Blow-Dry Fluid for svekket hår utsatt for hårtap på grunn av ødelagte hårstrå. Den melkeaktige formelen beskytter håret mot brudd og gir en optimal fuktighetsgivende effekt uten å gjøre håret krusete eller tynget. Beriket med en kombinasjon av edelweissceller og ingefærrot, fukter og styrker Defense Thermique håret samtidig som det beskytter mot varme opp til 220°C for å redusere risikoen for hårtap på grunn av brudd. Håret blir skinnende og mykt med en silkeaktig følelse.



I HÅNDKLÆTTØRKT HÅR: Bruk 2-4 pumpetrykk avhengig av hårets lengde og tykkelse. Gre gjennom håret for å fordele produktet jevnt. Føn håret eller la det lufttørke.

I TØRT HÅR: Påfør som en siste touch på tørt hår etter føning eller lufttørking for å kontrollere kruset hår og gi håret et løft av glans. Style håret etter ønske.







* Anti Hair-Fall Fortifying Serum for svekket hår utsatt for hårtap på grunn av ødelagte hårstrå. Serumet inneholder en effektiv kombinasjon av aminexil, edelweissceller og ingefærrot som forbedrer hårets motstand for å redusere hårtap.



Dag etter dag beroliger serumet hodebunnen og styrker dens naturlige barrierefunksjon. Den geleaktige teksturen letter påføringen og hindrer produktet i å renne.



Serumet skal brukes en gang om dagen, morgen eller kveld. Påfør opptil fire doser i tørr eller håndkletørket hodebunn, en liten del av hodebunnen om gangen. 1 dose = 1 pipette; opp til markeringen. Masser forsiktig. Skal ikke skylles ut. Style håret etter ønske.


Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.