Pakkedeal
Nivea

Skin Regimen For Normal Skin

50 ml + 150 ml + 200 ml
221 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: C87488-35847-35851

Pakketilbud fra NIVEA, for normal hud.

* NIVEA Refreshing Day Cream er et godt tillegg til din daglige hudpleierutine. Den fukter huden din følsomt i 24 timer og balanserer hudens eget fuktighetsnivå. Formelen med NIVEA Moisture Care-kompleks, vitamin E og lotusekstrakt gjør at huden føles frisk og hydrert uten å være klissete. Kremen beskytter huden mot ytre stressfaktorer og inneholder SPF 15 som beskytter mot hudskader forårsaket av solen. Den lette kremen smelter lett inn i huden og etterlater den fuktig, myk og smidig hver dag. Dermatologisk testet.

* Refreshing Wash Gel er en effektiv og skånsom ansiktsrens for normal hud. Beriket med vitamin E og Hydra IQ som bidrar til å bevare den naturlige fuktighetsbalansen. Renser på dybden, sminken og urenhetene fjernes raskt og effektivt. Rensegelen gir deg ren hud med en friskhet som varer lenge.

* Refreshing Toner er en toner for normal hud. Beriket med vitamin E, som arbeider for å fukte og opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse. Renser på dybde og gir en oppstrammende effekt. Huden blir ren og fuktet med en forfriskende effekt - en følelse av friskhet som varer lenge!

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.