Pakkedeal
The Ordinary

Anti-aging Routine Moderate Strenght

4 x 30 ml

Variant

616 kr
Utsolgt
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Peptider
Peptider
Retinol
Retinol

Beskrivelse

Artikkel: C54858-54879-54870-54873

Den vanlige Granactive Retinoid 2% Emulsion kombinerer to former for neste generasjons retinoidaktive stoffer:

1. En 2% konsentrasjon av Granactive retinoid som er et kompleks av oppløselig Hydroxypinacolone Retinoate (HPR). HPR er en avansert form for retinoid, som egentlig er en ester av retinsyre som gir bedre effekt mot aldringstegn enn retinol, retinylpalmitat og nesten alle andre former for retinoid;2. En stabil form for ren retinol i et beskyttende kapselsystem som støtter både levering og effekt av Granactive retinoid.

Formene for retinoid som brukes i produktet er formulert for å redusere irritasjon som ofte kan oppstå i forbindelse med bruk av retinoider (inkludert retinol) samtidig som de gir bedre synlige resultater på aldringstegn. Ønsker du et retinolprodukt, se The Ordinarys Retinol-sortiment, her kan du finne billigere produkter som inneholder ren retinol. Dette er fordi mange retinolteknologier koster mindre enn neste generasjons motparter, for eksempel Granactive Retinoid.

pH-verdi: 5,0-6,0

Fri for alkohol, silikon, olje, nøtter og gluten

Vegansk + Cruelty Free

2.The Ordinary Multi-Peptide + HA Serum kombinerer et omfattende utvalg av veldokumenterte og avanserte teknologier for å behandle flere tegn på aldring av huden samtidig. Et lett multipeptidserum og alt-i-ett-behandling med mange fordeler. (Dette produktet ble tidligere kalt Buffet)

pH: 4,5-5,6

Opplysende

Utjevnende, reduserer synligheten av linjer og rynker

Forfiner hudens tekstur

Fukter og gjør huden jevnere

Øker kollagensyntesen

Fri for alkohol, silikon, nøtter og gluten

Vegansk + Cruelty Free

3.Hyaluronsyre (HA) kan absorbere opptil 1000 ganger vekten i vann. Størrelsen på HA-molekylet er avgjørende for hvor langt ned i huden det når. Den vanlige hyaluronsyren 2% + B5 inneholder en kombinasjon av HA med både lav, middels og høy molekylvekt, samt neste generasjons HA-polymerer. Sammen er HA-ingrediensene inkludert i en konsentrasjon på 2 % og kombinasjonen deres gir dyp hydrering. Hydratiseringen av hudoverflaten forsterkes ytterligere av vitamin B5.

pH: 6,5-7,5

Passer for alle hudtyper

Fuktighetsbinding

Fri for alkohol, olje, silikon og nøtter

Vegansk + Cruelty Free

Innhold: 30 ml

Bruk
Påfør noen dråper over ansiktet morgen og kveld før krem.

Den vanlige 100 % økologiske kaldpressede nypefrøoljen inneholder 100 % kaldpresset og organisk nypefrøolje. Nypefrøolje er rik på linolsyre, linolensyre og provitamin A, som alle brytes ned når de ekstraheres med varme. Prosessen med å utvinne kaldpresset olje er kompleks, men lar en bevare egenskapene til oljen som å redusere aldringstegn og mange andre hudsykdommer.

4.The Ordinarys nypefrøolje er fullstendig uraffinert og gir en naturlig duft, blant annet på grunn av det høye innholdet av omega-fettsyrer. Merk at denne lukten ikke er en indikasjon på at produktet er harskt eller gammelt. Nypefrøolje som er helt uparfymert er raffinert og har i stedet reduserte fordeler.

Kaldpresset olje

Fri for vann og alkohol

Vegansk + Cruelty Free

Innhold: 30 ml

Påfør ansiktet en gang om dagen, helst om kvelden etter rens før serum og krem.

Info!
Hyaluronsyre (HA) finnes naturlig i huden, men dens primære funksjon er ikke fuktighet. Mange produkter på markedet bruker HA og fremhever dens fuktighetsgivende egenskaper, men HA er et for stort molekyl til å trenge gjennom huden. I stedet "sitter" den på hudens overflate og trekker til seg fuktighet, noe som gjør at overflaten føles midlertidig myk og fuktet, for så å føle behov for mer HA etter at produktet er skylt av. Formelen i dette produktet bruker tre forskjellige former for HA med ulik molekylvekt og sammen med HA-kryssplumer for å gi fuktighet på flere dyp og ikke bare på overflaten.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.