Aussie

Aussie er et australsk merke som tilbyr hårpleie til fantastiske priser. Her finner du den velkjente hårpleieserien 3 Minute Miracle, som også er merkets store suksesshistorie. 3 Minute Miracle er egnet for alle hårtyper som trenger fuktighet.

Aussie

Aussie er et veldig populært merke fra Australia med hårpleie av høy kvalitet i sitt store sortiment. Hårproduktene hjelper håret ditt til å ha en god hårdag - hver dag! Aussie Shampoo er nå tilgjengelig over hele verden, og her på Nordicfeel finner du mange av produktene til veldig gode priser. xxxxx

Prøv Miracle Cure Aussie 3 Minute Miracle
Med Aussie 3 Minute Miracle kan du på bare noen få minutter få håret friskt og pent igjen. Håret vil bli sunnere, mykere og mer glansfullt på kort tid. 3 Minute Miracle-kolleksjonen er spesielt designet for å beskytte håret mot sterk sol og saltvann. Aussie Miracle Moisture inneholder ekstrakter fra australsk macadamianøtter og hjelper hår som er tørt og skadet.

Hårpleie med naturlige ingredienser
Aussie hårpleie er hovedsakelig laget av naturlige ingredienser og planteekstrakter som kommer fra Australia. I tillegg til macadamianøtter, som er verdens sterkeste antioksidant og som samtidig fukter håret ditt og gjør det glatt, er aussie produkter er fylt med australske villfersken og jojobaolje, en mirakelolje fra tørre innlandet som tilfører fuktighet og mykhet til håret.

Aussie er 100% Cruelty-free!
Produkter fra Aussie som sjampo, balsam, oljer og tørrsjampo er garantert Cruelty-Free. Aussie bryr seg om både dyr og natur og tar sterk avstand fra enhver form for dyreforsøk. De sprer kunnskap om og er ambassadører for PETA, den globale dyrerettighetsorganisasjonen, og er også PETA-sertifisert. Når du kjøper produkter fra merket, gjør du noe bra for naturen!

Kjøp Aussie hos Nordicfeel
På nordicfeel.no finner du de mest populære produktene fra det australske merket med den hoppende kenguru på. Bruk Aussie Ausomme Volume Shampoo når du vasker håret ditt og vil ha et livlig og fyldig resultat. Det aktive stoffet i sjampoen er australsk humle hvis protein bygger opp håret og gir det ekstra glans. Hvis du heller vil ha litt ekstra glans, gå for Aussie Miracle Shine Shampoo, som er beriket med ginseng og ekte perlepulver.

Ta vare på håret ditt med naturlig eukalyptusolje
Eukalyptus er ikke bare favorittmaten for koalaene, men Aussie bruker også oljen som utvinnes fra eukalyptusbladene. Trærne er lokale og bladene plukkes i Blue Mountains på den australske landsbygda. Oljen har vist effekter for å stimulere hårvekst ved å berolige hodebunnen og tilføre ekstra næring. Eukalyptusolje brukes i flere Aussie produkter som 3 Minute Miracle-serien.

Aussie Repair Miracle Shampoo for skadet hår
Hvis du ikke har tatt så godt vare på håret ditt på en stund, kan det være bra å bruke en ekstra nærende sjampo og balsam slik at håret ditt gjenoppretter seg. Aussie Repair Miracle Shampoo og Repair Miracle Conditioner er designet for å gi håret ditt et ekstra løft ved hjelp av macadamianøtter, jojobaolje og avokadoolje, som er både bakteriedrepende og flass avstøtende. Avokadoolje inneholder også antioksidanter, proteiner og sunne fettstoffer.

Få fint hår på 5 minutter!
Aussie har et stort utvalg av hårprodukter for de ulike utfordringene du kan ha med håret ditt. Derfor finner du også flere typer hårspray, mousse og tørrsjampo i sortimentet. Aussie Wash + Blow Boost Me Up Dry Shampoo er en rask sjampo som gir håret volum og tekstur på kort tid uten at du trenger å vaske håret ditt!