Bio-Oil

Bio-Oil er hudpleiemerke som er designet for å gjøre arr, strekkmerker og ujevn hudtone mindre fremtredende. Produktene inneholder vitaminer og planteoljer, og har vist seg å være svært populært blant brukere over hele verden. Hos oss kan du bestille dette populære produktet i forskjellige størrelser. Velkommen til å bli inspirert!


Bio-Oil er hudpleiemerke som er designet for å gjøre arr, strekkmerker og ujevn hudtone mindre fremtredende. Produktene inneholder vitaminer og planteoljer, og har vist seg å være svært populært blant brukere over hele verden. Hos oss kan du bestille dette populære produktet i forskjellige størrelser. Velkommen til å bli inspirert!

Kategorier
 • Serum & Olje (6)
 • Serum & Olje (2)
Pris
-
Nyheter
 • Siste måned
 • Siste 3 måneder
Merke
 • Bio-Oil
 • Bio-Oil (8)
Produkttype
 • Olje (3)
Hudtype
 • Normal (3)
 • Tørr (2)
 • Alle hudtyper (1)
Størrelse
 • Medium (2)
Hudtilstand
 • Fine linjer (2)
 • Rynker (2)
Sustainable Beauty
 • Vegansk (1)
Vurdering
 • (3)
8 Produkter

Bio-Oils formel og bruk

Arr og strekkmerker er noe de fleste rammes av en gang i livet, for eksempel som følge av en skade eller graviditet. Uansett hvor arrene eller strekkmerkene sitter kan de være plagsomme, noe du nå kan bote med hjelp av Bio-Oil. Bio-Oil er en hudpleieolje som er utviklet for å redusere arr, strekkmerker og ujevn hudtone, men oljen er også effektiv på tørr hud. Siden Bio-Oil ble lansert globalt i 2002 har produkter fått nesten 300 priser og er i dag det mest populære produktet for behandling av arr og strekkmerker merker. I tillegg til å virke på eksisterende skader, kan Bio-Oil også brukes forebyggende i forbindelse med graviditet og redusere risikoen for alvorlige strekkmerker.

 

Bio-Oil, som har en lett oransjerosa farge, består av en oljebase med gode planteekstrakter og vitaminer. Produktets banebrytende ingredienser inkluderer PurCellin Oil™, som gir oljen en konsistens som er enkel å stryke på og som garanterer at vitaminene og planteekstraktene absorberes av huden. Produktet er kvalitetssikret og ingrediensene er vurdert til å være trygge for daglig bruk, selv for gravide kvinner. Bio-Oil har i dokumenterte studier vist at anbefalt bruk kan gi redusert synlighet av arr, strekkmerker og andre hudproblemer. Det er resultatet som de utsatte tidligere bare kunne drømme om. I tillegg til å gjøre underverker på arr og strekkmerker, kan du med god samvittighet bruke Bio-Oil, da produktet er medlem av nettverket Beauty Without Cruelty.

 

Bio-Oil er en olje som ikke klisser og som er lett å påføre på huden, noe som gjør at den er enkel å inkludere i dine daglige rutiner. For best resultat skal Bio-Oil masseres inn med sirkelbevegelser over arr og strekkmerker to ganger om dagen i minst 3 måneder. Når produktet brukes på nye arr er det viktig at skaden er helt leget, da Bio-Oil ikke skal brukes på åpne sår. Produktet kan for eksempel ved graviditet også brukes forebyggende og fra og med andre trimester smøres inn på utsatte områder som mage, bryst, hofter og rumpe.

 

Selv for ujevn, rynkete og tørr hud er anbefales det å påføre produktet to ganger om dagen. Dersom du bruker Bio-Oil i kombinasjon med andre produkter, for eksempel solkrem, er det viktig at Bio-Oil absorberes helt før du påfører et nytt produkt. Oppnådde resultater med Bio-Oil er individuelt og skiller seg fra person til person, men for best resultat anbefales det å bruke produktet daglig under lengre tid. Test Bio-Oil daglig og bekjemp arr, strekkmerker eller tørr hud på en naturlig, rimelig og relativt enkel måte.

 

Hos oss på NordicFeel kan du kjøpe Bio-Oil i ulike størrelser, avhengig av hvor stort ditt behov er. For mindre arr eller hudområder finnes det flasker på 60 ml, men vi har også 125- og 200 ml-flasker for større hudpartier. Ved å bruke Bio-Oil kan du på en naturlig måte redusere dine arr, strekkmerker og ujevn hud, men også forebygge og forhindre forekomsten, spesielt av strekkmerker i forbindelse med graviditet.

Produktet er blitt lagt i handlekurven