DKNY Parfyme

Donna Karan er et internasjonalt varemerke som er basert i New York. Merket tilbyr en rekke forskjellige parfymer og beskrives som fruktig og lekfull med en elegant touch. Hos NordicFeel har vi samlet det beste fra Donna Karans Be Delicious-kolleksjoner sammen med mange andre dufter fra både Donna Karan og DKNY. Donna Karans dufter er perfekte gaver. Alle blir glade av en duft fra Donna Karan, så de er perfekte gaver å gi bort – eller til å beholde selv. Velkommen inn til å kikke på nettbutikken vår.

Donna Karan DKNY parfyme

Donna Karan, en amerikansk designer og grunnlegger av merker som "Donna Karan" og "DKNY" (Donna Karan New York), har vært en pionér i moteverdenen siden hennes første kolleksjon for kvinner ble lansert i 1984. Med sin minimalistiske eleganse har Karan formidlet den pulserende energien fra New York til en global kundebase.

Et designdrevet livsstilforetak

Donna Karan ser sitt merke som en livsstil, og hennes filosofi om komfort og funksjonalitet gjenspeiles i hvert plagg. Hun er kjent for å introdusere ikoniske designelementer som det overlappende jersey-skjørtet og de heldekkende svarte strømpebuksene, som har blitt tidløse klassikere i kvinners garderober over hele verden.

Fra mote til filantropi

Etter at Donna Karan ble kjøpt opp av LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton S.A., har hun viet mer tid til veldedighet og filantropiske initiativer. Gjennom The Karan Weiss Foundation og Urban Zen, jobber hun for å fremme kultur og styrke barns utvikling både i USA og internasjonalt, og samarbeider tett med organisasjoner som Clinton Global Initiative.

Duftenes eleganse

Donna Karans mest kjente duft, DKNY "Be Delicious", fanger essensen av lekenhet og friskhet med sin karakteristiske blanding av eple og melon. Med oppfølgere og variasjoner som pirrer sansene, tilbyr Donna Karan dufter for både menn og kvinner som er like sensuelle som de er praktiske.

En investering i eleganse og komfort

Donna Karan mener at ekte luksus handler om å kombinere eleganse med brukervennlighet, og det gjelder også for hennes dufter. Med en DKNY parfyme kan du være elegant og komfortabel fra dag til kveld, uansett årstid eller anledning. Det er en investering i både stil og velvære.