Kategorier
Filter
Escada

Escada

Escada defineres av mottoet livsglede og glamour. Merkets dufter er ofte fruktige, intense og fulle av liv, noe som kan oppleves som både stilfullt og nyskapende. Hvert år lanseres det en limitied edition fragrance. Disse blir ofte veldig ettertraktede og for noen er de til og med samleobjekter.

22 produkter fra  Escada

Escada parfyme

Escada ble grunnlagt på 70-tallet i Tyskland av paret Margaretha og Wolfgang Ley og er i dag kjent over hele verden, kanskje mest for sine parfymer. I begynnelsen arbeidet Escada mest med strikkeplagg, men i dag er sortimentet fylt med klær, tilbehør og vesker. Merkets klær har blitt bruk av flere kjendiser, blant annet Victoria, den svenske kronprinsessen. Merkets første duft, Escada Fashion Fragance ble lansert i 1993 og hadde som ambisjon om å være en matchende duft til den stilen som hadde blitt typisk for Escada.

Som nevnt ovenfor, lanserer Escada hvert år en unik og limited-edition duft, noe som er spesielt og tydelig tilknyttet selskapet. Denne presenteres som regel for sommeren og er et perfekt produkt å starte ferien med. Før sommeren 2016 heter duften, som er den 24. i rekken, Escada Agua del Sol og ble utgitt i tre forskjellige størrelser, 30 ml, 50 ml og 100 ml. Duften kan også suppleres med en body lotion i150 ml. For de som ønsker å gå all-in er en duftpakke med både parfyme og body lotion tilgjengelig. Agua del Sol er en parfyme som føles varm og energisk med toppnoter av forfriskende bringebærsorbet og skall av myke italienske sitrusfrukter, i hjertenotene kan du finne kremet nektar av aprikos og roseblader, mens basen består av sandeltre, hvit musk og eksotisk tonkabønne. I tillegg til å være en spennende og limited edition duft, er parfymeflasken også spesialdesignet hvert år, noe som for mange bidrar til samlerverdien. 

I Escadas utvalg av mer permanente dufter finner du Especially og Joyful. Felles for mange merkets dufter er at de er basert rundt en historie eller følelse. Escada Especially som er inspirert av en moderne, spontan og glad kvinne som lar sine følelser bli sett, er en svært populær parfyme fra Escada. Duften er bygget rundt roser og føles veldig feminin og romantisk, uten å være for jentete. For de som liker Escada Especially finnes det ytterligere to versjoner som er verdt å teste; Especially Delicate Notes og Especially Elixir. Escada Joyful skal føles som den gleden som kommer når du får en bukett av snittblomster og har noter av rosa peon og hvite blomster. Finn duften som passer din stil, smak og bilde av deg selv i utvalget av Escadaparfymer hos oss ​​på NordicFeel.