Filorga-hudpleieguide


Du som ønsker glow 

Føles huden trøtt, ujevn og matt ut? Da er det nok en herlig glow du er ute etter!  Hvem drømmer vel ikke om en hud som gløder og ser sunn ut? Her viser vi deg hvilke produkter som passer til deg som ønsker produkter som gir huden din den friske gløden som får deg til å skinne.

 

Du som ønsker glow og har normal/tørr hud:
Du som ønsker glow og har moden hud:
Komplementerende produkter:

Du som ønsker fukt

Opplever du at huden er tørr og stram, eller plages du med tørre partier som gjør at sminken din flakker og blir ujevn? God fuktighet er helt essensielt for at vi skal ha en hud som både føles og ser bra ut. Her får du Filorgas tørsteslukkende produkter som gjør underverker på en fuktfattig hud, uansett hudtype! 

 

 

Produktene for deg som ønsker fukt og har normal hud:
Produktene for deg som ønsker fukt og har tørr hud:
Produktene for deg som ønsker fukt og har ekstra tørr hud:
Produktene for deg som ønsker fukt og har kombinert hud:

Du som ønsker en forbedret hudkvalitet

Vil du booste hudkvaliteten og øke spensten, fastheten og gløden i huden, samtidig som rynker og fine linjer reduseres? Da bør du sjekke ut de høypresterende NCEF-produktene med multikorrigerende egenskaper. Uansett om du sliter med solskader, pigmentering, porer eller er gusten, så har Filorga produkter som kan hjelpe deg. Prioriter en god hudpleie og opplev med spenst, glød og vitalitet! Her ser du produktene som passer deg og din hudtype. 

Produktene for deg som ønsker en forbedret hudkvalitet og har normal hud:
Produktene for deg som ønsker en forbedret hudkvalitet og har kombinert hud:
Komplementerende produkter:

För dig som har akne/orenheter

Urenheter, kviser og akne er ikke bare et tenårsproblem, men noe vi kan oppleve i alle aldre, også når vi blir eldre og begynner å få fine linjer og rynker.  Filorgas serie Age-Purify reduserer kviser, er poresammendragende og balanserer huden, samtidig som alderstegn reduseres. Huden blir jevnere, mattere og beroliget.

Produktene fra Filorga er formulert av leger innen estetisk medisin og dermatologer, og er beriket med planteekstrakter som gjenoppretter hudens balanse med langvarig effekt. Se hvilke produkter som passer for deg som ønsker en renere og klarere hud under her. 

Du som har pigmentering

Plages du du av mørke flekker og pigmenteringer, eller vil du forhindre fremkomsten av disse? Noen av produktene fra Filorga er spesielt utviklet for å gi deg en jevnere hud og lysne partier med sterkere pigmentering. Skin-Unify-serien er inspirert av tre velkjente teknikker innen estetisk medisin: laser, peeling og strobing. 

För dig som vill reducera pigmenteringar och har normal hud:
För dig som vill reducera pigmenteringar och har mogen hud:
Komplementerende produkter:

Du som ønsker å arbeide med rynkene

Er det noe Filorga virkelig er eksperter på, så er det rynker og fine linjer. Produktene takler dessuten flere ulike alderstegn samtidig, og gir deg en hud som oppleved yngre, glattere og strammere. Filorgas Time-Filler-serie inneholder virkningsfulle og aktive ingredienser, myker opp mimikk-rynker, fyller dype rynker, jevner ut overfladiske rynker og tegn på tørr hud, samtidig som den glatter ut huden på halsen. I serien finner du alt du trenger for å etablere en full hudpleierutine som spesielt retter seg mot rynkene dine.

Rynkekorrigerende produkter for deg med normal/tørr hud:
Rynkekorrigerende produkter for deg med normal/kombinert hud:
Rynkekorrigerende produkter for alle hudtyper:
Komplementerende produkter:

Du som ønsker fastere hud

Føles det som om huden har mistet sin spenst og fasthet, eller opplever du at ansiktstrekkene har blitt slappere? Her har du hudpleierutinen som gir huden en oppstrammende "lifting-effekt", for deg som ønsker jevnere ansiktstrekk, mer volum/fyldig hud og mer definisjon. Sjekk ut Filorgas utvalg for en fastere hud, og klikk hjem de produktene som passer for nettopp deg. Under ser du et utvalg av produkter som egner seg for dagbruk, nattbruk eller begge deler. 

Du som ønsker fasthet og har normal/tørr hud:
Komplementerende produkter:

Du som har en moden hud

Dersom du har en moden hud og ønsker hudpleie med anti-age-effekt er Global-Repair-serien perfekt for deg. Serien er intensiv og fuktighetsgivende, og gir en nydelig glød. Dette er produktene for deg som ønsker en unik revitaliserende ernæring til huden.

Anti-age produkter för dig med normal/torr hud:
Komplementerende produkter:
Produktet er blitt lagt i handlekurven