Parfyme fra Hugo Boss

Hugo Boss grunnla sitt merket i Tyskland i 1924. I begynnelsen var merket mest sentrert rundt herremote, men idag har de også kolleksjoner for dame og barn, i tillegg til at de produserer tilbehør som klokker og solbriller. i 1984 lanserte Hugo Boss sin første parfyme, Boss Number One, og i dag finnes det et stort utvalg av parfymer og tilbehør som deosticks, aftershave, showergel og bodylotion, noe som du selvfølgelig finner i vårt sortiment. Merket har produsert populære herreparfymer som Boss Bottled, Hugo Red, Hugo Boss Male og Just Different, i tillegg til storselgende dameparfymer som Boss Women, Boss Jour og Boss Nuit. Det store utvalget gjør at du som Boss-elsker kan velge mellom ulike typer av duftprodukter og nyte både klassiske parfymer og nyheter!


Hugo Boss grunnla sitt merket i Tyskland i 1924. I begynnelsen var merket mest sentrert rundt herremote, men idag har de også kolleksjoner for dame og barn, i tillegg til at de produserer tilbehør som klokker og solbriller. i 1984 lanserte Hugo Boss sin første parfyme, Boss Number One, og i dag finnes det et stort utvalg av parfymer og tilbehør som deosticks, aftershave, showergel og bodylotion, noe som du selvfølgelig finner i vårt sortiment. Merket har produsert populære herreparfymer som Boss Bottled, Hugo Red, Hugo Boss Male og Just Different, i tillegg til storselgende dameparfymer som Boss Women, Boss Jour og Boss Nuit. Det store utvalget gjør at du som Boss-elsker kan velge mellom ulike typer av duftprodukter og nyte både klassiske parfymer og nyheter!

Kategorier
 • Herreparfyme (47)
 • Dameparfyme (27)
 • Herredeodorant (22)
 • Herr (16)
 • Shower Gel (5)
 • Dam (3)
 • Hudpleie (3)
 • After Shave (1)
 • Damedeodorant (1)
 • Gift Set Herre (1)
Pris
-
Nyheter
 • Siste måned
 • Siste 3 måneder
Merke
 • Hugo Boss
 • Hugo Boss (95)
Produkttype
 • EdT (33)
 • EdP (18)
 • Deospray (4)
 • Deostick (4)
 • Inkludert i doftserie (2)
 • Balm (1)
 • Gel (1)
Dufttype
 • Designerduft (3)
Hudtype
 • Normal (11)
Størrelse
 • 100 ml (15)
 • 125 ml (1)
 • 200 ml (5)
 • 30 ml (11)
 • 50 ml (21)
 • 75 ml (4)
 • 80 ml (2)
 • Medium (2)
Vurdering
 • (55)
 • (4)
Duftfamilie
 • Orientalsk (9)
 • Aromatisk (3)
95 Produkter

Hugo Boss – parfyme for både ham og henne

Siden starten i 1924 har Hugo Boss utviklet seg og vokst, fra å produsere arbeidsklær og uniformer til å være et av de ledende luksusmerkene i moteindustrien i dag. Merket er i dag oppdelt i forskjellige linjer med blant annet Hugo, Boss og Boss Orange som de største. De produserer alle tre klær, parfyme og tilbehør. De har fortsatt sine røtter i Tyskland med hovedkontor i Metzingen, men finnes representert i over hundre land verden over. Produksjon av merkets kolleksjoner skjer både i deres egne fabrikker, men også via lisensiering hos andre. For parfymer og dufter skjer produksjonen i samarbeid med Shiseido og Procter & Gamble Prestige.

Parfyme og duft er en stor og viktig del av selskapets virksomhet i dag og det er disse produktene mange tenker på når de hører Hugo Boss. Etter den første duftlanseringen i 1985 vokste etterspørselen etter parfymer i ulike former raskt og Hugo Boss begynte sin reise for å nå den veletablerte posisjonen de har på skjønnhetsmarkedet i dag. Hugo Boss parfymer kjennetegnes ved å være intense, men samtidig tilgjengelige og lette. Parfymene fullfører Bossmannen og kvinnens stil og passer til et bredt spekter av målgrupper, smaker og anledninger, noe som kan forklare deres popularitet. Hvorfor ikke finne en duft for dagen og en for kvelden, eller bytte duft etter sesong? Gjennom årenes løp har merket lansert populære kleskolleksjoner og parfymer, de har også hatt vellykkede reklamesamarbeid med kjendiser. Gwyneth Paltrow har vært et velkjent ansikt for merkets dufter, og bidro til å beskrive Bosskvinnen som en drevet, sterk og ambisiøs person i forbindelse med lanseringen av parfymen Boss Nuit Pour Femme. I tillegg til Paltrow har kjendiser som Jared Leto og Ryan Renolds vært ansikter for herreparfymer fra Hugo Boss.

Når du kjøper en parfyme eller et annet duftprodukt fra Hugo Boss får du mye for pengene. I tillegg til inneholdets gode kvalitet er produktene utformet for å være synlige på baderomshyllen. Det store utvalget av ulike produkter og gavesett for både damer og herrer, gjør de også til flotte gaver. Fordyp deg i vårt sortiment her hos NordicFeel og gjør deg selv eller noen bryr deg om glad og velduftende med Hugo Boss!

Hugo Boss - parfyme for han og henne

Varemerket BOSS symboliserer diskret luksus av høyeste kvalitet. Herrekolleksjonene tilbyr elegant, moderne business- og kveldsantrekk, sofistikerte avslappende plagg for en casual look og premium sport- og fritidsplagg. Damekolleksjonene består av feminine plagg med sterkt fokus på materialer av høyeste kvalitet og sofistikerte detaljer. Utvalget av de ulike kolleksjonene garanterer fasjonable silhuetter med utmerket design og tidløs eleganse. Kleskolleksjonene er fulle av et bredt utvalg av dufter for både menn og kvinn

Hugo Boss parfymehistore

Hugo Boss grunnla sitt merkevare i Tyskland i 1924. I begynnelsen var merket hovedsaklig fokusert på herremote, men i dag har de også kolleksjoner for damer og barn, i tillegg til tilbehør som klokker og solbriller. I 1984 lanserte Hugo Boss sin første parfyme, Boss Number One og i dag finner man et stort utvalg av både parfymer og tilbehør som deostick, aftershave, showergel og bodylotion, noe du finner i vårt sortiment. Merket har skapt flere populære herreparfymer som Boss The Scent, Boss Bottled, Hugo Red, Hugo Boss Male og Just Different. Du finner også bestselgende dameparfymer som Boss The Scent for Her, Boss Women, Boss Jour og Boss Nuit. Det store utvalget gjør at du som elsker Boss kan velge mellom ulike typer duftprodukter og nyte a klassiske parfymer og nyheter.

HUGO BOSS - ledende luksusmerke

Siden 1924 har Hugo Boss vokst fra å produsere arbeidsklær og uniformer til å være et av de ledende luksusmerker i moteindustrien i dag. Merket er i dag oppdelt i ulike linjer som Hugo, Boss og Boss Orange. De produserer alle tre både klær, parfyme og tilbehør. Røttene finnes fortsatt i Tyskland med hovedkontoret i Metzingen, men de er representert i over hundre land, verden over. Produksjonen av merkets kolleksjoner skjer i deres egne fabrikker, men også gjennom lisensiering i andre. For parfymer og dufter skjer produksjonen i samarbeid med Shiseido og Procter & Gamble Prestige.

Første duftlanseringen - 1985

Parfyme og duft er en stor og viktig del av selskapets virksomhet i dag og det er disse produktene mange tenker på først når de hører Hugo Boss. Etter den første lanseringen i 1985 vokste etterspørselen av parfymer veldig rakst og Hugo boss startet sin reise til å nå den veletablerte posisjonen de har på skjønnhetsmarkedet i dag. Hugo Boss parfymer kjennetegnes av å være intensive, men samtidig lette og tilgjengelige. Parfymene kompletterer Boss-mannen og kvinnens stil og passer ulike målgrupper, smaker og anledninger, noe som kan forklare populariteten. Hvorfor ikke finne en duft for dagen og en for kvelden, eller bytte duft etter sesong?

Kjente reklamesamarbeid

I tillegg til å lansere populære kleskolleksjoner og parfymer har de også hatt vellykkede samarbeid med kjendiser. Gwyneth Paltrow som er et kjent ansikt for merkets dufter beskrev Boss-kvinnen som en sterk og ambisiøs person i forbindelse med lanseringen av parfymen Boss Nuit Pour Femme. Kjendiser som Jared Leto og Ryan Renolds har også vært ansikter for herreparfymer fra Hugo Boss.

GI bort en HUGO BOSS parfyme til nære og kjære

Når du kjøper en parfyme eller et duftprodukt fra Hugo Boss så får du mye for pengene. I tillegg til den høye kvaliteten er produktene designet for å stå fremme på badet. Det store utvalget av ulike typer produkter og gavesett for dame og herre gjør dem til gode gaver. Fordyp deg i vårt sortiment her på Nordicfeel og gled noe du er glad i med en velduftende Hugo Boss.

En stort utvalg av Hugo Boss parfyme

En duft sier mye om en person og hos Nordicfeel har vi satt sammen et stort utvalg som du kan fordype deg i og finne din favoritt. Blant Hugo Boss parfyme finner du et stort utvalg av dufter for forskjellige anledninger og i varierende størrelser. Vi har både Hugo Boss dame parfyme og Hugo boss herre parfyme i vårt brede sortiment av friske dufter.

Hugo Boss parfyme kolleksjoner

I et av markedets største sortiment finner du sikkert en Boss parfyme du liker. Hugo Boss har utviklet de mest utsøkte duftene og har en ufeilbarlig følelse av raffinement med en liten touch av dekadens. Både Hugo Boss dame parfyme og Hugo Boss herre parfyme tilbyr vi dufter fra flere av Hugo Boss parfyme kolleksjoner

Kombiner Hugo Boss parfyme med hudpleie

Når du handler en Hugo Boss parfyme hos oss er et tips å også kjøpe et hudpleieprodukt i samme serie. Her finner du herlig hudpleie som for eksempel shower gel, after shave, deostick og deospray som du kan komplettere ditt Boss parfyme kjøp med. På den måten unngår du att duften fra dine hudpleieprodukter ikke fungerer med din parfyme.

En fin Hugo Boss parfyme

Kolleksjonen The Scent har alt du kan ønske deg av en Hugo Boss parfyme. Krydrete aromaer kjennetegner duften: dameparfymen er fruktig med innslag av Manikafrukt, mens herreduften er tung av ingefær og lær. Dette er en herlig serie som tilbyr et stort antall parfymer og andre hudpleieprodukter. Hos oss kan du kjøpe produkter fra serien til gode priser.

Hugo Boss dame parfyme til hverdag og fest

For de fleste kvinner er det viktig å ha riktig parfyme til forskjellige anledninger. Ofte vil man ha en litt roligere duft på jobb på dagen for så å bytte til en mer fremhevet duft for kveldens fester eller middager med venner. Hos Nordicfeel kan du enkelt finne en Hugo Boss dame parfyme som oppfyller dine ønsker. Vi har et stort utvalg av Boss parfyme dame for din feminine duftgarderobe. En ekte parfyme Hugo Boss gir et uforglemmelig inntrykk som varer lenge.

Velg din favoritt blant Hugo Boss parfyme

Du kanskje heller velger en spesiell Hugo Boss parfyme som din signaturparfyme og bruker den mye en periode? Velg en av våre Hugo Boss parfyme dame som din favorittparfyme og sats gjerne på en mer utfordrende eller kraftig duft enn hva du pleier for å skape et varig første inntrykk. Signaturduften fra Nordicfeel skal gjenspeile din personlighet, uansett hvem du er.

Luksus fra Hugo Boss som sitter lenge

Boss har tidligere ofte blitt assosiert med Hugo Boss herre parfyme, men nå har dufter fra Boss parfyme dame blitt minst like populære. Når du kjøper en parfyme fra Hugo Boss kan du være sikker på at du får et produkt av høy kvalitet og at duften sitter lenge. Vi har luksuriøse dufter i vakre forpakninger, som Boss Bottled for herrer og Ma Vie for damer.

En duft av Hugo Boss herre

Hugo Boss parfyme for menn skiller seg ut da de har en særegen mannlig tone, som hos Hugo Man. Uansett Hugo Boss parfyme du velger får du en unik og uimotståelig duft som sitter lenge. La den enkle elegansen hos Boss lyse opp dagene og nettene for å skape lykkelige stunder å se tilbake på. Den parfymer er designet for den moderne, men klassisk mann og kvinne.

Produktet er blitt lagt i handlekurven