Kategorier
Filter
HUGO BOSS parfyme

HUGO BOSS

BOSS Bottled - Samme originalduft som ble lansert i 1998 med elegante trenoter som gir et kompleks og mangefasettert intrykk fylt av kontraster, akkurat som mannen som bærer duften. Duftstrukturen utvikles over tid og tar på en ny karakter som inspirerer og blir hos BOSS-mannen hele dagen. Resultatet er en duft som føles like moderne og relevant i dag som når den ble lansert; et symbol for maskulinitet som har blitt en naturlig del av hverdagen for menn over hele verden.

Man of Today with Chris Hemsworth!

Hver time, hver dag med BOSS BOTTLED!

93 produkter fra Hugo Boss

Hugo Boss – parfyme for både ham og henne

Siden starten i 1924 har Hugo Boss utviklet seg og vokst, fra å produsere arbeidsklær og uniformer til å være et av de ledende luksusmerkene i moteindustrien i dag. Merket er i dag oppdelt i forskjellige linjer med blant annet Hugo, Boss og Boss Orange som de største. De produserer alle tre klær, parfyme og tilbehør. De har fortsatt sine røtter i Tyskland med hovedkontor i Metzingen, men finnes representert i over hundre land verden over. Produksjon av merkets kolleksjoner skjer både i deres egne fabrikker, men også via lisensiering hos andre. For parfymer og dufter skjer produksjonen i samarbeid med Shiseido og Procter & Gamble Prestige.

Parfyme og duft er en stor og viktig del av selskapets virksomhet i dag og det er disse produktene mange tenker på når de hører Hugo Boss. Etter den første duftlanseringen i 1985 vokste etterspørselen etter parfymer i ulike former raskt og Hugo Boss begynte sin reise for å nå den veletablerte posisjonen de har på skjønnhetsmarkedet i dag. Hugo Boss parfymer kjennetegnes ved å være intense, men samtidig tilgjengelige og lette. Parfymene fullfører Bossmannen og kvinnens stil og passer til et bredt spekter av målgrupper, smaker og anledninger, noe som kan forklare deres popularitet. Hvorfor ikke finne en duft for dagen og en for kvelden, eller bytte duft etter sesong? Gjennom årenes løp har merket lansert populære kleskolleksjoner og parfymer, de har også hatt vellykkede reklamesamarbeid med kjendiser. Gwyneth Paltrow har vært et velkjent ansikt for merkets dufter, og bidro til å beskrive Bosskvinnen som en drevet, sterk og ambisiøs person i forbindelse med lanseringen av parfymen Boss Nuit Pour Femme. I tillegg til Paltrow har kjendiser som Jared Leto og Ryan Renolds vært ansikter for herreparfymer fra Hugo Boss.

Når du kjøper en parfyme eller et annet duftprodukt fra Hugo Boss får du mye for pengene. I tillegg til inneholdets gode kvalitet er produktene utformet for å være synlige på baderomshyllen. Det store utvalget av ulike produkter og gavesett for både damer og herrer, gjør de også til flotte gaver. Fordyp deg i vårt sortiment her hos NordicFeel og gjør deg selv eller noen bryr deg om glad og velduftende med Hugo Boss!