James Read

James Read er Englands selvbruningsekspert med mer en 13 års erfaring. Han er den første britiske eksperten som kombinerer hudpleie og selvbruning. I moteindustrien er han ansett av mange som den ledende profesjonelle Spray Tan-kunstneren og vises hele tiden innen mote- og reklamebransjen samt backstage på motevisninger i London, Paris og New York.

James Read

James Read har et imponerende klientell bestående av kjendiser som Ellie Goulding, Lady Gaga, Mariah Carey, Lara Stone, Jessie J, Cliwe Owen, samt mange lojale kunder fra motebransjen over hele verden.

James Read Tan ble introdusert i England i februar 2013 etter mange års erfaring med selvbruning på salonger, fotoshoots og gallaer. Serien tilbyr profesjonell kvalitet for hjemmebruk med et utvalg på 17 produkter med ulike resultater og teksturer, inkludert umiddelbare og gradvise effekter.

Formulering av James Read Tan

Produktene er nøye formulert med næringsrike og mykgjørende ingredienser for å sikre både en fantastisk utseende og følelse på huden.

Inspirasjon

James Reads inspirasjon kommer fra den gyldenbrune hudens glamorøse utseende og komforten det gir. Han har hentet inspirasjon fra 70-tallets estetikk og art deco-stil for å skape produkter som gir den ettertraktede looken, tilpasset dagens trender.

James Read har åpnet studioer i eksklusive Harvey Nichols i London, hvor de tilbyr profesjonelle spray-tan behandlinger. Studioene er designet med inspirasjon fra 70-tallet og art deco-stilen, reflektert i gull- og bronsetoner som gjenspeiler produktene.

Selvbruningstips fra James Read:

  • Forberedelse: Barber eller voks huden 24 timer før påføring.
  • Eksfoliering: Grundig eksfoliering av huden, spesielt på områder som håndledd, albuer, knær og ankler.
  • Fuktighet: Fukt huden godt før påføring for å unngå ujevn farge.
  • Porestramming: Bruk en isbit for å stramme porene før påføring.
  • Påføring: Bruk en påføringshanske for jevn påføring.
  • Lag-på-lag: Bygg fargen gradvis ved å påføre flere tynne lag.
  • Tørketid: Unngå vann i opptil åtte timer etter påføring for å oppnå best resultat.

Besøk NordicFeel for å utforske det komplette utvalget av profesjonelle selvbruningsprodukter. Skap din perfekte solbrune glød med James Read Tan i dag!