John Masters Organics

John Masters Organics tilbyr luksuriøse, økologiske skjønnhetsprodukter som er nøye utviklet med både ditt og miljøets beste i tankene. Bli med oss inn i John Masters velduftende og pleiende verden der du kan skjemme bort deg selv med luksuriøse skjønnhetsprodukter, med god samvittighet!

John Masters Organics - luksuriøs økologisk hudpleie fra New York til resten av verden

På 70-tallet var John Masters allerede en kjent stylist innen mote- og kjendiskretser. Men Masters bevisste og sunne livsstil utenfor jobben kunne ikke forenes med de mange syntetiske kjemikaliene som ble brukt i den tradisjonelle skjønnhetsverdenen. Derfor bestemte han seg for å utvikle sine egne økologiske, rene og naturlige produkter hjemme på kjøkkenet. I dag samarbeider han med kjemikere, herbalister og aromaterapeuter for å skape de luksuriøse produktene.

Miljøbevisst produksjon

Huden er kroppens største organ, og derfor er det viktig å bruke milde, naturlige og gode ingredienser for å ta vare på den på best mulig måte. John Masters Organics tilbyr et bredt sortiment av luksuriøse, øko-sertifiserte skjønnhetsprodukter som kommer i stilrene, vakre og resirkulerbare forpakninger. Med fokus på miljøbevissthet og salongskvalitet, ønsker merket å gi deg den beste opplevelsen uten å skade miljøet.

Kvalitet og dyrevern

Produktene støttes av dyrerettsorganisasjonen PETA og inneholder nesten utelukkende plantebaserte ingredienser. Med unntak av bivoks og honning er alt vegansk. Ingredienser som aloe vera, lavendel, sitrus, vanilje og grønn te gir næring til huden og håret på en naturlig måte. I sortimentet finner du alt fra hårpleie og stylingprodukter til luksuriøs hudpleie for både kropp og ansikt.

Mangfoldige valg av John Masters

For ekstra sensitiv hud tilbyr serien John Masters Organics Bare like gunstige ingredienser, bare helt duftfrie. Og hvorfor ikke skape din unike duftende hudkrem ved å blande den duftfrie kremen med eteriske oljer? Med produkter som er spesielt tilpasset menn og pleiende håndkremer, er mulighetene mange for å skjemme bort deg selv. Dyk inn i John Masters' luksuriøse verden sammen med oss og finn dine favoritter i dag!