Laura Biagiotti

Laura Biagiotti er en ambassadør for italiensk mote. En kvinne som er et prakteksemplar på italiensk fortreffelighet. Italia, og spesielt hva Roma presenterer, er en faktor i alle hennes dufter. Kultur, som fremkaller historie, styrke og håndverk er arven som Laura Biagiotti aldri utelater fra sine duftkolleksjoner. Laura Biagiotti parfymene strekker seg fra ikoniske, friske og sensuelle. Nyheten Roma Rosa og Roma Cedro Uomo introduserer en moderne tolkning av Roma og er et nydelig tilskudd i Laura Biagiotti duftfamilien. 

Laura Biagiotti

Laura Biagiotti står som en ambassadør for italiensk mote, et levende eksempel på landets fortreffelighet. Hun tar inspirasjon fra Roma og dens kultur, som formidler historie, styrke og håndverk i alle hennes dufter.

Parfyme som følgesvenn: Laura Biagiottis personlige tilnærming til duft

Laura Biagiotti deler at parfyme har alltid vært en trofast følgesvenn gjennom hennes lange karriere. For henne representerer parfyme mer enn bare en duft; det er en venn, en støttespiller som gir selvtillit, ideer og inspirasjon. Hun har brukt muligheten til å gi tilbake til sin by, Roma, gjennom lanseringen av Laura Biagiotti parfymer, som også har bidratt til restaureringen av ikoniske bygninger, fontener og historiske museer.

Duftkolleksjoner: Laura B's fire distinkte linjer

Laura Biagiotti tilbyr fire unike duftlinjer. Bestselgeren, "Laura by Laura Biagiotti," har blitt en klassiker og favoritt blant kvinner for sin milde, rene og elegante duft, med friske blomster- og fruktnoter. "Roma Uomo" presenterer en maskulin, elegant og orientalsk duft, en hyllest til mannens sterke kvaliteter på en tidløs måte. "Roma Passione" og "Roma Passione Uomo" er sensuelle dufter som etterlater et uforglemmelig duftspor, med den første smykket i sensuell vanilje og røde kronblader, og den andre, maskulin og krydret med dyp sensuell varme.

Nye tilskudd: moderne Roma i duftform

De nyeste tilskuddene, "Roma Rosa" og "Roma Cedro Uomo," bringer et moderne preg til Laura Biagiottis dufter. "Roma Rosa" består av en livlig cocktail av rosa noter, mens "Roma Cedro Uomo" er maskulin og trendy, og begge representerer et moderne uttrykk av Roma.