MOOD

På tide med en forandring? Med MOOD hårfarge kan du enkelt farge håret hjemme og få et profesjonelt resultat. MOOD er tilgjengelig i en rekke farger som går fra lys til mørke. I serien finner du også blekinger som er tilgjengelig i både kalde og varme nyanser. MOOD bleking kan bleke håret i opptil 8 nyanser lysere. Prøv MOOD Perleblond - en av de store favorittene! MOOD Pearl blonde bleker håret opp til 3 nyanser lysere og gir deg en kald, blond farge. Alle hårfarger inneholder nærende og dyptgående ingredienser som pleier og gir intens glans.

MOOD Hårfarge

MOOD hårfarge er et populært valg som du får en høy kvalitet produkt til en veldig god pris. Velg mellom et bredt spekter av farger fra lyseste blond til svart. Hårfargene er permanente og dekker grått hår godt. Med en ny farge på håret ditt, kan du endre utseendet ditt slik du vil ha det.

Glansfullt hår med MOOD bleking
Med en MOOD bleking, blir håret ikke tørt og glansløst som du kan tror, men i stedet tvert om. Blekingsprodukter fra MOOD har det unike komplekset multiteknologi, som gir naturlig farge og glans til håret ditt. MOOD Perleblond gir en fin bleking som styrker håret. Det dekker effektivt grått hår for et jevnt resultat. Blekingen blandes med en gel som gjør det enkelt å påføre.

Få et stilig utseende med MOOD Askeblond
Hvis du er ute etter en mer diskret, men veldig fin hårfarge som også gir glans og glød til håret ditt, kan du velge MOOD Askeblond. Det er også en perfekt oppfriskning for de som har en nyanse som ligger nærme fargetonen. Alt du trenger er inkludert i pakken og med hårfarge fra MOOD kan du enkelt farge ditt eget hår uten problemer.

Hårfarge fra MOOD i forskjellige røde nyanser
I tillegg til blonde nyanser, tilbyr merket også et stort utvalg av hårfarge med røde nyanser. Velg MOOD Intense Red for et intenst og iøynefallende utseende. For en mørkere rød tone kan du i stedet gå for MOOD Intense Mahogany, en mer rødbrun nyanse. Hvis du har veldig langt hår bør du bruke to pakker for å få et godt sluttresultat.

MOOD Ultrablond - velg ditt nivå av bleking
En hårbleking kan se ut på flere måter, du kan enten bleke mange nyanser eller litt færre. MOOD Ultra blonde bleker håret opp til 6 nyanser og gir et glitrende blondt resultat. Hvis du velger i stedet MOOD Silver Blond bleker du håret i opptil 7 nyanser, med de samme fantastiske resultatene. Alle MOOD blekinger kommer med en anti-gul etterbehandling for å hindre falming fra å gi gule toner. Du kan også velge å skape blonde striper med MOOD Highlights X-tra.

Kjøp hårfarge fra MOOD for et holdbart resultat
Uansett hvilken farge eller nyanse du velger av MOOD hårfarge, kan du alltid stole på et bærekraftig resultat. En permanent farge bør ikke blekes allerede etter noen vasker. Med en hårfarge fra MOOD får du 100% dekning av grått hår og et langvarig, ryddig resultat. Suksessen avhenger av en mykgjørende formel som etterlater håret sunt og glatt.

Vi har et bredt utvalg av MOOD hårfarge
Hos Nordicfeel finner du et bredt utvalg av MOOD hårfarge. Vi har alt fra bleking i forskjellige nyanser, til mørkebrune og svarte toner. Prøv MOOD Intensive Copper for et fint resultat, eller MOOD Black Violet for et svart hår som skifter i lilla. Med riktig hårfarge kan du uttrykke din personlighet og skreddersy utseendet ditt. MOOD hårfarge lar deg farge håret gang på gang uten skade.

Kjøp MOOD hårfarge på Nordicfeel
Når du kjøper MOOD hårfarge på nordicfeel.no får du raskt leveranse og returer er gratis. Vi leverer varene dine raskt, slik at du ikke trenger å vente på produktene dine. Velg hårfargen som passer deg og kjøp så mange pakker som du trenger. Si farvel til grått hår og velkommen et skinnende, mykt hår i en farge som varer lenge.