Kategorier
Filter
Mugler

Mugler

Muglers parfymer er alle historier som tar deg til en verden fylt av fantasi, luksus og glamour. Duftene Angel og Alien er langt fra flyktige trender, de er moderne klassikere. Muglers motyto er: to look beyond the expected, to the unpredictable.

Angel Muse

24 produkter fra  Mugler

Mugler – en sensasjonell parfyme

Han ble født som Thierry Mugler, 1948 i Strasbourg, Frankrike. Den første kolleksjonen skapte han i 25 års alderen og etter det skapte han et motehus i sitt eget navn.

1992 kom hans første haute couture-kolleksjon.

Han har også jobbet med å regissere videoen "Too Funky" av George Michael i 1992, der de store supermodellene; Eva Herzigova, Linda Evangelista, Emma Sjöberg, Tyra Banks m.m. opptrer i kreasjoner fra Mugler. En av hans mest kjente scenekostymer er laget for selveste Beyoncé Knowles.

I 2002 forlot han sitt eget motehus, men fortsatte på egen hånd for begynne sin reise inn i parfymeindustrien.

 

Vakre, fantastiske og spesielle flasker er i korthet hva som beskriver parfymene fra Mugler. En etter en fortsetter de å forbløffe og overraske!

Angel er uten tvil den mest kjente duften, som har vært like populær siden sitt gjennombrudd i 1992. Den blå stjernen er en vakker dekorasjon på den gjennomsiktige flasken.

Selskapet bruker litt mer uvanlig ingredienser som blant annet kaffebønner, musk og whisky for å få fram en maskulin og dominerende nyanse.

Muglers parfymer tiltaler både menn og kvinner ved å framheve en spesiell følelse, der det er enkelt trives i luksus.

I hele Muglers duftkolleksjon blandes fruktige blomster som jasmin og appelsin, som følges av kashmirtreet og hvit amber. Det beste med hans måte å kombinere dufter på er at de løfter opp hverandre, en etter en. Produksjonsprosessen omfatter mange sensuelle ingredienser som gir parfymen karakter og som vekker følelser.

 

Produktenes skjønnhet er så beundringsverdig at det i prinsippet er mulig å dekorere huset med dem.

Til tross for de ulike typene av dufter, har alle parfymene fra Mugler noe til felles; de får hoder til å snu seg, både menn og kvinner. Om du ønsker å hengi og skjemme bort deg selv, da er Muglers duftprodukter noe for deg! Våg å prøve deg fram!