Neutrogena

Neutrogena tilbyr hudpleieprodukter er skapt sammen med dermatologer som har bidratt med sin kompetanse når det kommer til hudens varierende egenskaper og behov. For deg med fet hud og akne anbefaler vi Visibly Clear. Har du problem med tørr hud passer Norwegian Formula bedre da disse inneholder den effektive fuktighetsbevarende ingrediensen glyserin.

24 Artikler
(1)
Neutrogena
N.F Intense Repair Cica Body Lotion
400 ml
Neutrogena
N.F Deep Moisture Ol In Lotion
250 ml
Neutrogena
N.F Deep Moisture Hypoallergenic Body Lotion
400 ml
(2)
Neutrogena
Clear & Defend
Facial Wash
(1)
Neutrogena
Visibly Clear
Spot Proofing Oil Free Moisturiser
(1)
Neutrogena
Clear & Defend
Facial Scrub
(1)
Neutrogena
Neutrogena Visibly Renew Supple Touch Body Lotion
400 ml
Neutrogena
N.F Visibly Renew Hand Cream
75 ml
(1)
Neutrogena
Visibly Clear
Pore & Shine Daily Wash 200 ml
Neutrogena
Clear & Soothe Mousse Cleanser
150 ml
(5)
Neutrogena
Hand Cream
50 ml
Neutrogena
Neutrogena Clear & Defend Wash-Mask
150 ml
Neutrogena
Clear & Soothe Toning Mist
Neutrogena
Neutrogena Refreshingly Clear Daily Exfoliator
150 ml
Neutrogena
Lip Care
SPF20 4 g
Neutrogena
Neutrogena Blackhead EL. Facial Scrub
150 ml
(1)
Neutrogena
Fast Absorbing
Hand Cream 75 ml
Neutrogena
Neutrogena Oil Balancing Daily Exfoliator
150 ml
(8)
Neutrogena
Visibly Clear
Pink Grape. Facial W. 200 ml
Neutrogena
Hand Cream
Unscented 50 ml
-20%
Neutrogena
Visibly Clear
Pink Grapefruit Daily S. 150 ml
-20%
Neutrogena
Visibly Clear
Pink Grape. Oil-Free M. 50 ml
Neutrogena
Clear & Soothe Moisturiser
75 ml
Neutrogena
Neutrogena Refreshingly Clear Moisturiser
50 ml

Neutrogena

Neutrogena er et merke innen skjønnhetspleie som tilbyr dermatologisk testet hudpleieprodukter for ansikt, kropp, lepper og hender. Neutrogena Visibly Clear er et konsept designet for dyprengjøring av huden i ansiktet. Serien inneholder tre forskjellige spesielle områder: rengjøring for blank hud og store porer, kviser og hudormer.  Hver serie består av ansiktsvask, skrubber og fjerning av hudormer som effektivt renser i dybden.

Gi næring til tørre hender med Neutrogena håndkrem
Hos Nordicfeel finner du god hudpleie og rengjøring fra Neutrogena Norge Hvis du har problemer med tørre og sprukne hender, prøv Neutrogena håndkrem designet for å beskytte og ta vare på hendene. Vi utsetter daglig hendene våre for ekstra påkjenninger i form av vann, oppvarming og kulde, noe som betyr at hendene har behov for ekstra næring og beskyttelse.

Med Neutrogena Blackhead Eliminating motvirker du hudormer
Hvis du har problemer med urene porer, kan Neutrogena Blackhead Eliminating hjelpe. Neutrogena har utviklet en formel med salisylsyre som fjerner og forhindrer hudormer. Den renser i dybden og fjerner både smuss og talg i porene som er det som forårsaker tette porer. Huden blir både renere og klarere.

Neutrogena dermatologisk testet
Neutrogena startet på 1930-tallet i USA og la grunnlaget for hudrengjøring med en ansiktssåpe av høy kvalitet. Siden da har produktene og sortimentet blitt utvidet, men da, som nå, er intensiv forskning kombinert med ingredienser av høy kvalitet i viktigst, så mye at Neutrogena-produkter anbefales av ledende hudleger over hele verden.

Rengjøringsservietter for deg som er på farten.
Noen ganger har du ikke alltid i verden til å bruke på ansiktsrengjøring og da risikerer du å få en mer uren hud som resultat. Med Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Cleansing Wipes, løser du den utfordringen på et blunk. Disse rengjøringsserviettene er i en praktisk plastforpakning som du enkelt kan ta med deg på farten. Serviettene holder huden fri for urenheter, smuss og sminkerester og får deg til å føle deg ren og frisk resten av dagen.

Neutrogena for en sunn hud
I prinsippet tester Neutrogena ikke på dyr unntatt i unntakstilfeller der lovgivningen krever det, og de søker, så langt som mulig, alternative metoder. Når du kjøper et hudpleieprodukt fra Neutrogena, kan du være sikker på at du får et høykvalitetsprodukt som hjelper huden din med å holde seg frisk og sunn.

Rengjør og fukt - Clear & Soothe
Med Serien Clear & Soothe tilbyr Neutrogena et komplett konsept for å rense og fukte huden, samt effektiv sminkefjerning. Neutrogena Clear & Soothe Micellar Jelly Make-UP Remover fjerner raskt og fjerner enkelt alle sminkerester uten å tørke ut eller på annen måte stresse huden. Produktene inneholder gurkemeie som beroliger hud som har stresskviser.